Skorer İşte Alex'in talipleri

İşte Alex'in talipleri

30.12.2008 - 10:15 | Son Güncellenme:

Alex'e 4 kulüp talip oldu, F.Bahçe'den 3.2 milyon Euro alan Brezilyalı'ya yapılan teklifler şöyle...

İşte Alexin talipleri

ALEX’İN “Beni isteyen 4 kulüp olması sevindirici” ile başlayan ve gideceği yönünde net bilgiler veren açıklaması, F.Bahçe’ye bomba gibi düştü. Sarı-lacivertli takımda 5 yıldır forma giyen, daha 3 gün önce “Türk de olurum, 40’a kadar da oynarım” diyen Brezilyalı’nın kendi internet sitesinden yaptığı açıklama hem kafaları karıştırdı hem de ’Neden’ sorularını gündeme getirdi.

Haberin Devamı

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; SAMBACI’NIN “Beni 4 takım istiyor. Değerimi vereceklerine inandığım takımlar” dediği ekipler gün ışığına çıkıyor. Aurelio’nun takımı Real Betis, Brezilyalı yıldıza bu oyuncu vasıtasıyla ilgilendiği haberini ulaştırdı.

F.BAHÇE’DEN 3.2 milyon Euro alan Alex, Kezman’ın sezon sonunda gittiği PSG ve Brezilyalı hocası Lüxemburgo’nun çalıştırdığı Palmeiras’tan da teklifi cebine koydu.. Brezilyalı’nın son talibi ise akıllara zarar ’Yıllık 6 milyon Euro’luk teklifiyle Yunan kulübü Panathinaikos bulunuyor.

Alex ne dedi?

KAPTANIN, ’Alex10.com.br’ sitesindeki açıklamaları düşünceleri, şok etkisi yarattı:

“KENDİ geleceğimi de düşünmeye başladım. Şu ana kadar dört teklif aldım. Hepsi kaliteli takımlar ve benim futbolumdan istifade etmek isteyen ekipler, bu yönüyle çok sevindim. Diğer taraftan, F.Bahçe’nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içindeki çalışmam da her zaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şu ana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman F.Bahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

Haberin Devamı

TABİİ ki de benim ilk tercihim F.Bahçe’dir. Ama diğer tekliflerin de varlığı ortadayken, en fazla verimli olabileceğim ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım. 2009’dan benim istediğim işte budur.”