Fenerbahçe Fenerbahçe transferi resmen açıkladı! İstanbul'a geldi

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı! İstanbul'a geldi

13.06.2022 - 18:32 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Jorge Jesus'la yeni bir sayfa açan sarı-lacivertli yönetim, ilk transferini yaptı. Anlaşma sağlanan yıldız futbolcu İstanbul'a geldi. Fenerbahçe transferi resmen açıkladı.

Fenerbahçe yönetimi, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'a 1 yıllık imza attırdıktan sonra transfer taarruzuna başladı. Sarı-lacivertli yönetim Portekizli hocanın raporu doğrultusunda ilk somut hamlesini yaptı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı İstanbula geldi

FENERBAHÇE, LINCOLN HENRİQUE'Yİ RESMEN DUYURDU

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Lincoln Henrique transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertlilerin anlaşma sağladığı 23 yaşındaki oyuncu İstanbul'a geldi.

Sarı-lacivertli ekip açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

'Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.'

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı İstanbula geldi

JORGE JESUS'TAN SAMANDIRA'YA İLK DOKUNUŞ

Fenerbahçe'de, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1959 yılı öncesi düzenlenen resmi turnuvalarda kazanılan 28 kupanın görselleri Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki yerini aldı. 28 kupa ve 5 yıldızlı Fenerbahçe logolarının asıldığı tesislerde, dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus’un isteği ile gerçekleştirilen değişiklikler devam ediyor.

Haberin Devamı

TAKIMIN TOPLANTI ODASI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Fenerbahçe’nin tarihinden aldığı güce inanan ve futbolcularının bu ruhla hareket etmesini isteyen Portekizli teknik adamın talebiyle tesis duvarları Fenerbahçe taraftarının birliktelik ve aidiyet duygularını ortaya koyan görselleri ile kaplanırken, takımın toplantı odası da baştan aşağı yenilendi.  Jorge Jesus’un isteği ile takımın kendisini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nun yüksek atmosferinde hissetmesini sağlayacak, motivasyonlarını artıracak duvar kaplamaları yapıldı, koltuklar da buna uyumlu şekilde yenilendi. Kazanan takım olma ve hırsla mücadele etme bilincinin oyunculara yüklenmesinin hedeflendiği bu değişikliklerle birlikte Fenerbahçeli futbolcular, Jorge Jesus liderliğinde yeni sezonda ‘sahne bizim’ diyecekler.

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı İstanbula geldi

SERDAR DURSUN'U A MİLLİ TAKIM'DA İZLEDİ, FORVETLERİ DENEYECEK

Transfer çalışmaları kapsamında mutlaka iyi bir forvet almak isteyen Fenerbahçe’de çalışmalar sürüyor. Ancak Jorge Jesus elindeki mevcut forvetleri de görmek istiyor. Enner Valencia’yı tanıyan ve beğenen Jesus’un Serdar Dursun’u da milli takım formasıyla izlediği aktarıldı. Portekizli hocanın Berisha ile kiradan dönecek Samatta’yı da antrenmanlar ve hazırlık maçlarında yakından izleyeceği bildirildi. Fenerbahçe’ye gelmeden önce 2.5 ay kadar maçları zaten izleyen Jorge Jesus’un mevcut forvetler hakkında yeterli bilgisi olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı İstanbula geldi

BU HAFTA İDMANA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Brezilyalı orta saha oyuncusunun, bu hafta Fenerbahçe ile ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Daha önce 2017-18 sezonunda kiralık olarak Rizespor formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, bu transferle birlikte ikinci Türkiye macerasına başlayacak. Lincoln, Santa Clara ile bu sezon 44 resmi maça çıkıp, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

SÖZLEŞME DETAYI BELLİ OLDU

Record'un haberine göre; Fenerbahçe, Lincoln Henrique için Santa Clara'ya 3 milyon euro ve bonus maddeleri içeren bonservis ödeyecek. Ayrıca Santa Clara kulübü 24 yaşındaki futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı orta saha oyuncusunun yılda 700 bin euro kazanacağı belirtildi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı İstanbula geldi