İngiltere Premier Lig İstenmeyen adam Mesut Özil!

İstenmeyen adam Mesut Özil!

20.02.2014 - 19:11 | Son Güncellenme:

Arsenal'a transferi dünya basınına konu olan Mesut Özil'in takım arkadaşları tarafından istenmediği için zor günler yaşadığı öne sürüldü.

İstenmeyen adam Mesut Özil

Alman milli takımının eski kaptanı Michael Ballack, Arsenal'li oyuncuların Mesut Özil'i takım arkadaşı olarak bir türlü kabullenemediklerini belirtti. Ballack, Mesut Özil'in hızlı transferine rağmen ilk iki maçta kendini gösterme fırsatı bulduğunu ancak son zamanlardaki dalgalı performansı nedeniyle büyük eleştiriler aldığını, bunun da son örneğinin Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih karşısında penaltıyı kaçırmasını gösterdi.

Haberin Devamı

Ballack, "Mesut takımda kaybetmiş görünüyor. Arsenal'e ilk geldiğinde nitelikleri nedeniyle kendisinden büyük beklentiler vardı. İlk iki maçında beklentilere cevap verecek oyun sergiledi ancak zamanla beklentilere cevap veremez duruma geldi. O kadar çok para ödenen iyi bir futbolcu olarak kalitesini ortaya koyamadı. Nitelikleri ve kabiliyeti ile takımına daha çok şey vermeliydi ama veremedi. Takım arkadaşları tarafından da bir türlü kabul edilmedi" dedi. Ballack son olarak, Mesut Özil'in yeteneğini tam olarak sergileyemediğini ve bunun en güzel örneğinin de Bayern Münih maçında kaçırdığı penaltı olduğunu dile getirdi.

Yazarlar