Almanya Bundesliga İtalyanlar peşinde

İtalyanlar peşinde

31.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takıma geri dönen Hakan Çalhanoğlu’nun ismi, transfer haberleriyle anılmaya devam ediyor.

İtalyanlar peşinde

A Milli Takıma geri dönen Hakan Çalhanoğlu’nun ismi, transfer haberleriyle anılmaya devam ediyor. İtalyan Tuttosport gazetesi, Serie A kulüpleri Roma ile Juventus’un, Hakan’ı kadrosuna katmak için yarıştığını yazdı.

Haberin Devamı

Haberde genç futbolcu için ‘sniper’ benzetmesi yapılırken, Barcelona’nın da takipte olduğu anımsatıldı. Transfer dedikoduları ile ilgili konuşan Bayer Leverkusen CEO’su Michael Schade ise, “Nasıl teklif gelirse gelsin satmayı düşünmüyoruz. Hakan satılık bir oyuncumuz değil” dedi.

En iyi frikikçi

Bu sezon attığı 7 frikik golüyle yıldızlaşan Hakan Çalhanoğlu, Kick TV’nin hazırladığı sıralamada en iyi frikikçi olarak gösterildi.

Avrupa liglerinde yer alan takımların futbolcularından oluşan ilk 5 sırada zirveyi kapan Hakan, Juventus’un efsane futbolcusu Andrea Pirlo’yu sollamayı başardı.

Ay-yıldızlı futbolcu için, “Frikikleriyle büyülüyor. Çok ciddi bir gol ortalaması tutturuyor. Gelecekte çok önemli bir isim olmaya aday” yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

6 maça çıktı

Bayer Leverkusen’in başarılı futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye ile sadece 6 maça çıktı. 21 yaşındaki futbolcu bu maçlarda ise gol atma şansı yakalayamadı.