Fenerbahçe Jailson, Fenerbahçe'ye transfer oluyor!

Jailson, Fenerbahçe'ye transfer oluyor!

30.08.2018 - 00:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, orta sahaya takviyeyi Brezilya'dan yapıyor, Gremio'dan Jailson sarı-lacivertlilere transfer oluyor. Gremio Futbol Direktörü Andre Zanotta, "Fenerbahçe ile bir anlaşma yaptık. Jailson, artık Türkiye'ye gidiyor. Prensipte anlaşma oldu" dedi.

Jailson, Fenerbahçeye transfer oluyor

Celal Umut Eren / Skorer.com

Haberin Devamı

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Fenerbahçe, orta saha için harekete geçti. Sarı-lacivertliler rotayı Brezilya'ya kırdı.

Brezilya basınına düşen özel haberde, Fenerbahçe'nin Gremio'da oynayan 22 yaşındaki orta saha Jailson ile her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi. Gremio'nun Libertadores'te Estudiantes ile yaptığı maç sonrası görüşmenin gerçekleştiği belirtildi.

Dün itibariyle Gremio'ya bir teklif geldiği ve anlaşmanın yapıldığı ifade edildi. Buna göre Jailson ile sarı-lacivertli kulübün 4 yıllık sözleşme yapacağı dile getirildi. UOL Esporte'ye konuşan Gremio Futbol Direktörü Andre Zanotta, "Fenerbahçe ile bir anlaşma yaptık. Jailson, artık Türkiye'ye gidiyor. Prensipte anlaşma oldu" dedi.

Haberin Devamı

2014'ten beri Gremio'da oynayan Jailson, 2018 yılında da 32 maçta forma giydi ve genelde ilk 11'de yer aldı. Transferin 3 milyon euro civarı bir meblağ karşılığı biteceği vurgulandı.