Fenerbahçe Joao Pedro'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Joao Pedro'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber

09.08.2022 - 19:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi saha çalışmalarına başladı. İtalyan yıldızın Slovacko maçının ardından takıma katılması bekleniyor.

Joao Pedrodan Fenerbahçeye müjdeli haber

Fenerbahçe'ye yeni transferi Joao Pedro'dan iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle henüz sarı-lacivertli formayı giyemeyen İtalyan yıldız, kısa süre içinde takıma katılıyor.

Haberin Devamı

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Saha çalışmalarına başlayan 30 yaşındaki futbolcu, deplasmanda oynanacak Slovacko maçının dönüşünde takıma katılacak. Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun sağlık durumu yakından takip edilecek, Pedro tam anlamıyla hazır hale gelmeden riske edilmeyecek. Fenerbahçe, Cagliari'den kadrosuna kattığı Pedro ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Joao Pedrodan Fenerbahçeye müjdeli haber

SERDAR AZİZ'İN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLDİ

Bu arada Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Çekya temsilcisi Slovacko ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan Ümraniyespor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular, rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertli ekipte Serdar Aziz’in tedavisine devam edildi.

Haberin Devamı

MERT HAKAN TAKIMLA ÇALIŞTI
Mert Hakan Yandaş ise takımla çalışmalara başladı. Bir süredir sakatlığı bulunan ve tedavisi süren deneyimli oyuncu, bugün yapılan idmanda takımla çalışmalarda yer aldı. Sarı-lacivertliler, yarın sabah yapacağı antrenmanla Slovacko maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Fenerbahçe kafilesi, öğle saatlerinde kalkacak uçakla ise Çekya’ya hareket edecek.