Fenerbahçe Jorge Jesus onay verdi! Fenerbahçe'de üç isim birden TFF 1. Lig yolcusu

Jorge Jesus onay verdi! Fenerbahçe'de üç isim birden TFF 1. Lig yolcusu

26.07.2022 - 13:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, üç ismin ayrılığına onay verdi.

Jorge Jesus onay verdi Fenerbahçede üç isim birden TFF 1. Lig yolcusu

Fenerbahçe'de transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı Lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus üç ismin takımdan kiralık olarak gönderilmesine onay verdi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezon kadro yapılanmasında çoğunlukla gelecek vadeden genç oyunculara yönelen Göztepe'nin hedefinde Fenerbahçe var. Göz-Göz'de futbolun başına geçecek olan Danimarkalı Rasmus Ankersen, Fenerbahçe'den üç genç yıldız adayına talip oldu.

Jorge Jesus onay verdi Fenerbahçede üç isim birden TFF 1. Lig yolcusu

Sarı-kırmızılılar, hücum hattına takviye için 19 yaşındaki Tiago Çukur'un yanı sıra sağ kanat Burak Kapacak (22) ve orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'ya (21) talip oldu. Bu sezon Süper Lig'de forma şansı bulmaları zor olan üç yıldızın da kiralanması hedefleniyor.

Jorge Jesus onay verdi Fenerbahçede üç isim birden TFF 1. Lig yolcusu

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik patronu Jorge Jesus'un da Tiago ile birlikte Burak ve Muhammed'in kiralanmasına tecrübe kazanmaları açısından sıcak baktığı öğrenildi.

İZMİR'E DAHA YAKINLAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, üç genç için resmen devreye girerken, Jesus ile birlikte futbolcuların kararı da transferde etkin olacak. Tiago ile birlikte Burak ve Muhammed'e Süper Lig ve 1. Lig'den çok sayıda ilgi olduğu öğrenilirken, futbolcuların Göztepe'nin kurumsal yapısı ve taraftar profili nedeniyle İzmir'e sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, en kısa sürede bu oyunculardan en az ikisini kadrosuna katmayı planlıyor.

Yazarlar