31.10.2025 - 21:59 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Juventus'ta gelen kötü sonuçların ardından gelen teknik direktör Igor Tudor ile yollar ayrılırken göreve İtalyan teknik adam Luciano Spalletti getirildi. Cremonese karşısında ilk maçına çıkmaya hazırlana tecrübeli teknik direktöre Kenan Yıldız'dan kötü haber geldi.
İKİ EKSİK
İtalya Serie A'da bu sezon Cremonese ile karşılaşacak olan Juventus iki isimden mahrum olarak sahaya çıkacak.
La Gazetta Dello Sport'un haberine göre İngiliz savunmacı Lloyd Kelly’nin sırt ağrılarından dolayı sahada yer alamayacak.

KENAN YILDIZ DİNLENECEK
Dizinin dinlendirilmesi gereken Kenan Yıldız da formununu yeniden kazanmak için Torino'da kalacak ve maçta yer almayacak.
İki oyuncunun da salı günü oynanacak olan Sporting Lizbon maçıyla beraber sahaya çıkması bekleniyor. Kenan Yıldız daha önce Lazio maçına yedek başlamış ama çarşamba günü Udinese’ye karşı penaltıdan gol atarak yeniden skora katkı yapmıştı. Milli yıldız bu sezon ilk kez kadroya alınmayacak.