Beşiktaş Juventus'ta Pirlo paniği!.. Beşiktaş...

Juventus'ta Pirlo paniği!.. Beşiktaş...

05.12.2013 - 12:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın da gündemindeki Pirlo’yu kaptırmamak isteyen Juventus, sözleşmesini uzatmak için menajeri ile görüşmelere başladı

Juventusta Pirlo paniği.. Beşiktaş...

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Juventus, yıldız futbolcusu Andrea Pirlo için harekete geçti. Galatasaray'ın 10 Aralık'ta sahasında Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geleceği İtalyan temsilcisi Juventus'ta Pirlo paniği yaşanıyor.

Beşiktaş’ın transfer hedefleri arasında yer alan deneyimli orta saha oyuncusu için Torino ekibinin, sözleşmesini uzatmak için girişimlere başladığı bildirildi.
Çizme’den gelen haberlere göre siyah beyazlı kulübün sportif direktörü Giuseppe Marotta, Pirlo’nun menajeri Tullio Tinti ile görüşmelere çoktan başladı. Beşiktaş’ın dışında başka bazı takımların da gündemine gelen oyuncunun kontratının 2014 Haziran’ında sona erdiği; ancak Ocak ayından itibaren yeni bir kulübe imza atma hakkı doğacak olan oyuncuyu kaybetmek istemeyen Torino ekibinde Andrea Pirlo’nun yeni mukavele için vereceği yanıt merakla bekleniyor. Siyah beyazlıların ardından oyuncu için son olarak Milan’ın da devreye girdiği ifade edilmişti.