Beşiktaş Kagawa mı Dorukhan mı?

Kagawa mı Dorukhan mı?

21.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cezalı Ljajic’in yokluğunda 10 numara bölgesinde Kagawa’yı düşünen Şenol Güneş’in sürpriz yapabileceği ifade edildi. Tecrübeli hocanın forvet arkasında Dorukhan’a şans tanıyarak merkezde Atiba-Medel ikilisini oynatabileceği öğrenildi

Kagawa mı Dorukhan mı

Kartal’da sarı kart cezalısı olan Adem Ljajic’in yokluğunda Fenerbahçe’ye karşı hangi oyuncunun görev yapacağı netlik kazanmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in 10 numara pozisyonu için Shinji Kagawa ile Dorukhan Toköz arasında bir tercih yapması bekleniyor. Ancak deneyimli hoca henüz kesin kararını vermedi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı teknik adamın, Adem Ljajic’in yerine düşündüğü ilk ismin Kagawa olduğu kaydedildi. Ljajic ile benzer özelliklere sahip olan Japon futbolcuyu 10 numara pozisyonunda oynatmakisteyen Şenol Güneş’in orta alanın merkezinde yine Atiba ile Dorukhan’a görev vermenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Deneyimli teknik adamın aklındaki ikinci planda ise Shinji Kagawa’nın yer almadığı öğrenildi. Orta sahada fizik olarak Fenerbahçe’ye üstünlük sağlamak isteyen Şenol Güneş’in, 10 numara pozisyonunda Dorukhan’a forma vererek, merkezde ise Atiba-Medel ikilisine şans tanıyabileceği vurgulandı. Son dönemin en başarılı isimleri olan Dorukhan ve Atiba’dan vazgeçmeyi düşünmeyen Güneş’in, yüksek fizik gücü ve çabukluğu nedeniyle üç maçtır yedek bekleyen Medel’i de ilk 11’e monte edebileceği belirtildi. Arayışlarını yoğun biçimde sürdüren deneyimli hoca pazar günü yapılacak taktik çalışmanın ardından ilk 11’ini belirleyecek.

Haberin Devamı