Basketbol Kahraman Bobby

Kahraman Bobby

19.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zalgiris’i devirerek finale kalan Fenerbahçe Doğuş’ta Bobby Dixon’ın şovu vardı. İkinci yarıda dış atışlarıyla takıma hayat veren tecrübeli yıldız, 19 sayıyla oynadı, maçın kahramanı oldu.

Kahraman Bobby

Sarı-lacivertli takımda, Bobby Dixon rüzgarı esti. Özellikle ikinci yarıda dış atışlarla fark yaratan tecrübeli oyun kurucu, 19 sayıyla takım arkadaşlarını gururlandırdı.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Doğuş’un yıldızları Bobby Dixon adını öne çıkardı. Nikola Kalinic, “Bobby müthiş bir iş çıkardı. En önemli maçlarda sadece büyük oyuncular ortaya çıkar. 12 dakikada 19 sayı attı. Müthiş” ifadelerini kullanırken, Wanamaker, “Bobby müthiş devreye girdi son çeyrekte. Herkes iyi oynadı ama Bobby son çeyrekte büyük oynadı. Bazı isimler vardır işte böyle zamanlarda ortaya çıkarlar” dedi.

Datome de hem Bobby Dixon’ı hem de takımı överek, “Bobby olmasaydı kazanamazdık. Onun şutlarıyla kazandık. Benim amacım takım arkadaşlarıma yardım etmek. Biz seri yaptık, farkı açtık” diye konuştu.

‘Mamba anlayışı bu’

Maçın kahramanı Bobby Dixon, performansından bahsederek, “Ben bu anlar için yaşıyorum. Coach da bunu biliyor. Rahat olun. Mamba anlayışı bu!” dedi.

Haberin Devamı

‘İşte benim adamım’

Stark Arena’da Fenerbahçe Doğuş’u Ekpe Udoh, twitter üzerinden bir mesaj yayınlayıp, Bobby Dixon’ı öne çıkardı, “İşte benim adamım. Bobby Dixon” dedi.

Yazarlar