Trabzonspor Kamptan kampa!

Kamptan kampa!

05.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile dördüncü kampına giden Hasan Batuhan Artarslan, bu kez A takıma tutunmak için çalışıyor. Kiralıktan dönenler arasında sadece Batuhan, Macaristan’a götürülürken, Süper Lig takımları da Yanal’ın kararını bekliyor.

Kamptan kampa

Trabzonspor’da Hasan Batuhan Artarslan, A takıma yükselememesine rağmen, bordo-mavili ekiple 4. kampını geçiriyor.

Haberin Devamı

Kiralık olarak dönen 23 futbolcu arasından sadece Batuhan, Macaristan kampına götürülürken, teknik direktör Ersun Yanal tarafından sıkı takibe alındı. Karadeniz ekibiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu, geçen sezon gittiği Şanlıurfaspor’da ön libero olarak görev yapmış, 26 karşılaşmada 5 gol atma başarısını göstermişti.2014-15 sezonunda Vahid Halilodzic tarafından UEFA Avrupa Ligi maçına bile çıkarılan 23 yaşındaki futbolcu, daha çok 1461 Trabzonspor formasıyla kendini göstermişti. Bu kez A takıma girmek için mücadele edecek olan Hasan Batuhan’ın menajeri Doğan Denizli, genç oyuncu için Süper Lig kulüplerinden sayısız teklif aldıklarını söyledi.

Bursaspor, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için Trabzonspor’a resmi olarak öneride bulunurken, transfer durumu kampın sonrasında netlik kazanacak. Yanal’ın düşüncesi, bordo-mavili oyuncunun geleceği açısından belirleyici olacak.

Haberin Devamı