Skorer ‘Kan davası olmaz’

‘Kan davası olmaz’

29.03.2008 - 00:26 | Son Güncellenme:

Başkan Adnan Polat bir maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki verdi, “Kararı adil bulmadığımızı söylemeliyim. Federasyonu daha dikkatli davranmaya davet ediyorum. Ama bu işi kan davası haline dönüştürmeyeceğiz” dedi

‘Kan davası olmaz’

Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı Adnan Polat, görevi devralır almaz düzenlediği ilk basın toplantısında, Gaziantepspor maçı öncesinde verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki gösterdi.
Federasyonun bu konuda adil davranmadığını söyleyen Polat, “Bu işi kan davası haline dönüştürmeyeceğiz” dedi.
Başkan Adnan Polat, “Yeni göreve gelen federasyonda, doğal olarak, yeniden yapılanma süreci içinde muhakkak ki bir takım eksiklerin olacağını biliyorduk. Ancak Konya maçından bugüne gelene kadar alınan kararlardan memnuniyetsizliğimizi dile getirmek istiyorum. Özellikle biz Galatasaray yönetimi ve camiası olarak, bu hafta oynayacağımız Gaziantep maçı için alınan seyircisiz oynama cezasını, çok hakkaniyetli ve adil bulmadığımızı söylemek istiyorum. Fedarasyon ve ilgili kurulları daha dikkatli olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Polat, “Federasyonumuzdan yönetmelikleri ve kuralları uygulamasını, hassas davranmalarını ve her kulübe eşit mesafede olmasını diliyoruz.  Bu konuda titiz, hassas ve sabırlı davranacağız. Ve inşallah hatalar olmaz” dedi.
Takımla ilgili sorulan sorulara da cevap veren Adnan Polat, “Kalli zaten her şeyi açıkladı. Feldkamp dönem sonu teknik direktörlük görevini bırakıyor. Galatasaray’da teknik danışmanlık görevini yürütecek. Yeni gelecek hoca seçiminde de bize önerileri ve tavsiyeleri o getirecek. Bizim bulduklarımızla da beraber değerlendirip teknik direktörümüzü bu şekilde seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mazbatalarını aldılar
Galatasaray’ın yeni başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri dün kulüp binasında düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Adnan Polat, “Seçimlerden önce en önemli misyonumuzun birliktelik ve projelerin tamamlanması olduğunu açıklamıştık. Hem camiamızı, hem taraftarımızı en içten sevgilerimizle her zaman kucaklayacağız” derken, eski başkan Özhan Canaydın ise “Polat ve ekibine başarılar diliyoruz. Her zaman yanlarında olacağız. Her ihtiyaç hissettiklerinde koşarak geleceğiz” diye konuştu.

‘Kan davası olmaz’

Görev dağılımı yapıldı
2. Başkan ve Hukuk İşleri:
Mehmet Helvacı
Başkan Yardımcısı (Mali, İdari):
Yiğit Şardan
Genel Sekreter: Mümtaz Tahincioğlu
Muhasip Üye: Ali Haşhaş
Veznedar Üye:
Murat Yalçındağ - Faruk Bil
Aslantepe Yapımı ve Gayrimenkuller:
Işın Çelebi, Adil Emecan
Pazarlama A.Ş. ve Binicilik:
Cemal Özgörkey
Kamu İlişkileri: Sinan Kılıç
Futbol Komitesi:
Haldun Üstünel, Tunca Hazinedaroğlu, Murat Yalçındağ
Basketbol: Ahmet Dedehayır
Su Sporları, Kalamış: Nejat Uygur
Voleybol: Metin Karakaya