Kasımpaşa Kasımpaşa - Espanyol: 1-2

Kasımpaşa - Espanyol: 1-2

24.07.2015 - 23:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, İspanya La Liga ekiplerinden Espanyol'a hazırlık maçında 2-1 yenildi.

Kasımpaşa - Espanyol: 1-2

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Kasımpaşa, İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Espanyol ile yaptığı özel maçı 2-1 kaybetti.

Haberin Devamı

Betsafe Cup 2015'in finalinde Espanyol ile karşılaşan lacivert-beyazlılarda teknik direktör Rıza Çalımbay, Isaksson, Veysel Sarı, Donk, Bozhikov, Ferhat Kiraz, Castro, Abdullah Durak, Aydın Yılmaz, Tunay Torun, Scarione ve Adem Büyük'ü ilk 11'de sahaya sürerken, Kerem Şeras, Eren Derdiyok, Erhan Kartal, Mert Kula, Kubilay Akyüz, Bartu Kurtuldu ve Malki'ye de sonradan şans verdi.

İstanbul temsilcisi, müsabakanın 27. dakikasında Aydın Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçerken, Espanyol 30. dakikada De Burgui ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 66. dakikasında Alvararez Delgado'nun golüyle 2-1 öne geçen Espanyol, maçı da bu skorla kazandı ve özel turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakanın 19. dakikasında aldığı darbe sonucu sakatlanan yeni transfer Vasil Bozhikov, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Bulgar futbolcunun durumu, çekilecek MR sonrasında belli olacak. Kasımpaşa, Betsafe Cup 2015'teki ilk maçında Hollanda temsilcisi Cambuur'u 2-1 mağlup etmişti.