04.04.2026 - 16:28 | Son Güncellenme:
Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Benedyczak ve 66. dakikada kaleci Gianniotis kaydetti. Gianniotis'in kendi ceza sahası önünde attığı golü ise maça damgasını vurdu.
90. dakikada ise Kasımpaşa'dan Cafu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Bu sonuçla birlikte Kasımpaşa 27 puana yükseldi. Kayserispor ise 23 puanda kaldı.
İLK 11'LER
Kasımpaşa: Andreas, Arous, Becao, Winck, Kamil Ahmet, Baldursson, Cafu, İrfan Can, Diabate, Mortadha, Benedyczak.
Kayserispor: Bilal, Katongo, Semih, Denswil, Ramazan, Bennasser, Benes, Makarov, Cardozo, Chalov, Onugkha.
MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakikada sağdan çalımlarla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Makarov'un vuruşunda kaleci Gianniotis meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere çeldi.
11. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Savunmadan dikine yapılan paslaşmalar sonucunda rakip yarı alanın ortasında önünde boş alan bulan Diabate, meşin yuvarlağı ceza yayına kadar sürdükten sonra savunma arkasına kaçan Benedyczak'ı gördü. Bu oyuncunun ceza sahası içi sol çaprazdan uzak direğe yerden vuruşunda top filelere gitti: 1-0.
İlk yarı, Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
66. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Kaleci Gianniotis'in, kendi ceza yayından uzun vuruşunda kaleci Bilal Bayazit'in zamanlama hatasında yerden seken top filelerle buluştu: 2-0.
Karşılaşma, Kasımpaşa'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.