Giresunspor Kasımpaşa'da Umut Bozok fırtınası! Süper Lig'de yıldızlaştı

Kasımpaşa'da Umut Bozok fırtınası! Süper Lig'de yıldızlaştı

23.01.2022 - 16:25 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa’nın sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Lorient’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Bozok, Kayserispor müsabakasının 36. dakikasında kaydettiği gol ile takımına katkı sağladı. Umut, attığı bu golle ligde 11. golüne ulaştı.

Kasımpaşada Umut Bozok fırtınası Süper Ligde yıldızlaştı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Kayserispor’u 3-1 mağlup eden Kasımpaşa’da Umut Bozok attığı gollerle takımını sırtlıyor. Umut, Kayserispor maçının 36. dakikasında rakip fileleri havalandırırken, 53’te Ahmet Engin’in attığı golü de hazırlayan isim oldu. 25 yaşındaki futbolcu, bu performans ile 11. golüne ulaşırken, 5. asistine imza atmış oldu.

Forma giydiği son 6 maçta 5 gol kaydeden başarılı futbolcu, Süper Lig’de gol krallığı sıralamasında Fatih Karagümrüklü Pesic’in ardından Trabzonsporlu Cornelius ile 2. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla lacivert-beyazlılar, ligdeki galibiyet serini 5 maça çıkarmış oldu. Söz konusu süreçte Kasımpaşa, sahasında Altay’ı 2-1, Hatayspor’u ise 3-1 mağlup ederken, deplasmanda Giresunspor’u 2-0, Galatasaray’ı da 3-1’lik skorlarla geçti.

Paşa, son olarak da Kayserispor’u evinde 3-1 yenerek 5'te 5 yaptı ve 15 puanı hanesine yazdırdı.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Donk, Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek

Kasımpaşa’nın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, Kayserispor müsabakasının 39. dakikasında sarı kart görerek bir sonraki hafta oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Kayserispor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Mücadelede lacivert-beyazlıların deneyimli futbolcusu Ryan Donk 39. dakikada sarı kart gördü. Ceza sınırında bulunan Donk, 24. haftada deplasmanda oynanacak Trazbonspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Donk, Kayserispor karşılaşmasında 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Yazarlar