Anadolu Kulüpleri Kayseri Erciyesspor - Göztepe: 1-0

Kayseri Erciyesspor - Göztepe: 1-0

14.03.2016 - 22:00 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'in 25. hafta maçında Göztepe deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a 1-0 yenildi.

Kayseri Erciyesspor - Göztepe: 1-0

PTT 1. Lig'in 25. hafta maçında Kayseri Erciyesspor, sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelenin 26. dakikasında Göztepe, Leroy George ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Haberin Devamı

KAYSERİ ERCİYESSPOR: 1 - GÖZTEPE: 0

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Koray Gençerler, Cumhur Altay, Seyfettin Ünal

Kayseri Erciyesspor: Oğuzhan Bahadır, Mehmet Fırat Demir, Ethem Ercan Pülgir, Sarris, Emre Özkan (Dk. 45 Stefan), Emre Toraman, Çağrı Yarkın, Erçağ Evirgen, Zafer Çevik (Dk. 76 Taylan Antalyalı), Volkan Okmak (Dk. 88 Musa Sinan Yılmazer), Üstün Bilgi
Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Göztepe: Gökhan Değirmenci, Serkan Kurtuluş, Özgür İleri, Gençer Cansev, Hakan Arslan, Gosso (Dk. 85 Mirkan Aydın), Hakan Barış, Cleyton, Serdar Özbayraktar (Dk. 85 Emre Aygün), Leroy (Dk. 75 Gökhan Karadeniz), Diarra
Teknik Direktör: Önder Özen

Gol: Dk. 82 Çağrı Yarkın (Kayseri Erciyesspor)
Sarı Kartlar: Dk. 20 Mehmet Fırat Demir, Dk. 26 Emre Özkan, Dk. 89 Çağrı Yarkın (Kayseri Erciyesspor); Dk. 36 Gençer Cansev, Dk. 90 Hakan Barış (Göztepe)
Kaçan Penaltı: Dk. 26 Leroy George (Göztepe)

Haberin Devamı

MAÇIN ARDINDAN

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'de Göztepe karşısında iyi mücadele ederek haklı galibiyet aldıklarını söyledi.

Sait Karafırtınalar, 1-0 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyete imza attıklarını belirtti. 3 puan dolayısıyla futbolcularını kutlayan Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"Kayseri Erciyesspor'da çalışmak herkese nasip olmaz. Bizi tercih ettikleri için yönetime teşekkür ediyorum. Oyuncularımla fazla antrenman yapamadan maça çıktık. Bir günde taktikten ziyade takıma moral ve coşku verilir, biz de onu yaptık. Futbolcularımdan özverili mücadele ortaya koymalarını istedim. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Rakibin penaltı kaçırdığı maçta mücadele ederek kazandık. İyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olmak için mücadele vereceğiz."

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ise buldukları pozisyonları değerlendirememekten yakındı. Beklemedikleri bir sonuç aldıklarını dile getiren Özen, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Zor olacağını bildiğimiz bir maç oynadık. İlk 15 dakikadan sonra ilk yarıda oyun kontrolü bizdeydi. Bu yarıda bir kaç pozisyon yakaladık ve penaltı kazandık. Pozisyonları değerlendiremedik, penaltıyı da atamadık. Böyle maçlarda bulduğunuzu atmanız gerekir, bunu yapamadık. İkinci devre çok pas hatası yaptık. Çok fazla top kaybı yapmamız oyunumuzu olumsuz etkiledi. Oyuncularım iyi niyetle mücadele ediyorlar. Oyuncularımdan daha etkili olmalarını bekliyorum. Nerede hata yaptığımızı sorgulayacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Yazarlar