Beşiktaş Kenan Özer: "Çıldırmamak elde değil"

Kenan Özer: "Çıldırmamak elde değil"

08.02.2020 - 19:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş'a konuk olan Gaziantep'te Kenan Özer maç sonu sert açıklamalarda bulundu. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Kenan, Gökhan Gönül'ün hakeme penaltı itirafında bulunduğunu belirterek, "Adam gidip 'Vurdum ayağına, penaltı' diyor ama gelip bana kart veriyor. " ifadelerini kullandı.

Kenan Özer: Çıldırmamak elde değil

Süper Lig'de Beşiktaş'a konuk olan Gaziantep'te Kenan Özer maç sonu sert açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 "Gökhan Gönül'e 'Git, gerçeği söyle, senin de çoluğun çocuğun var, benim de' dedim"
"Benim ayağıma müdahale etti Gökhan Gönül, hakem geldi ve kendimi yere attım diye bana sarı kart verdi. Gökhan Gönül'e 'Git, gerçeği söyle, senin de çoluğun çocuğun var, benim de' dedim. Gökhan Gönül bunu söyledi, hala 'Yok, yok...' Adam söylüyor ama vermiyor."

"Vurdum ayağına, penaltı' diyor ama hakem gelip bana kart veriyor"
"Adam gidip 'Vurdum ayağına, penaltı' diyor ama hakem gelip bana kart veriyor. Çıldırmamak elde değil. Zaten 2-0 maçta... Gökhan Gönül, adam gibi adam. Söyledi işte. Böyle bir şey yok kardeşim, kime ne anlatacağız? Fair Play ile adam vurdum diyor, hâlâ bana kart, ne diyelim?"

Yaşananlara anlam veremediğini söyleyen Kenan Özer, "Zaten maç 2-0, bitmiş gitmiş. Versen ne olur, vermesen ne olur. Pozisyon penaltı, onu vermedin sarı kart bari verme. Git VAR'a bak. Niye bakmıyorsun kardeşim. Nedir bu. Bu adaletsizliğe anlam veremiyorum. Söyleyecek bir şey yok. Allah'a havale ediyorum Alper Ulusoy mudur, nedir. Yapacak bir şey yok. Kaybettik, Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Zirve adına güzel bir galibiyet aldılar." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gökhan Gönül'ün görüntüleri

Yazarlar