Trabzonspor "Keyifli ve güzel"

"Keyifli ve güzel"

09.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, genç oyuncuların performansından dolayı keyif duyduğunu belirtti.

Keyifli ve güzel

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, genç oyuncuların performansından dolayı keyif duyduğunu belirtti. Güzel bir maç geçirdiklerini aktaran Mandıralı, “Belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bunda genç oyuncularımızın rolü fazlasıyla vardı. Amacından uzaklaşan Trabzonspor’da, gençlere şans vermek adına çok önemli bir maçtı. Gençler de bu şansı çok iyi kullandı. Hem oyun olarak hem de attıkları gollerle Trabzonspor’a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum. Keyifli ve güzeldi” dedi.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı şov

Çaykur Rizespor karşısında açılış golünü kaydeden Yusuf Yazıcı, tarihe geçti. 29 Ocak 1997 doğumlu olan genç Yusuf, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de gol atan en genç oyuncu unvanını kaptı. 19 yaşındaki yıldız bu sezon ligde 4. maçında ilk kez golle tanıştı. Yusuf Yazıcı ayrıca 1 golün hazırlayıcısı olurken, 1 de asist yaparak günün yıldızı oldu. Bir diğer yandan, genç yıldız, bu sezon 1 lig maçında 4 gole birden katkı yapmayı başaran ilk isim olmayı da başardı.

Musa Nizam ambulansla hastaneye

Trabzonspor’da Musa Nizam sıkıntısı yaşandı. Karşılaşmanın 27. dakikasında sakatlanan Musa, oyuna devam edemedi. Kenara gelerek sağlık ekibine görünen tecrübeli sol bek durumunun ciddi olmasından dolayı hastaneye götürüldü. Bir süre ambulans içinde bekletilip, son kontrolleri yapılan bordo-mavili oyuncu, 5 dakikalık bir beklemeden sonra hastaneye gitti.

Haberin Devamı

Genç kadro

Karadeniz ekibinde kart cezalısı Aykut Demir, sakatlıkları bulunan Ramazan ile stoperler Akakpo ve Mustafa Yumlu, kadroda yer almadı. Hami Mandıralı, ilk 11’de Savaş, Semih ve Yusuf Yazıcı gibi altyapıdan gelen gençlere yer verdi. Muhammet Beşir de yedekler arasına girdi.

Erken hamle

Mücadelede erken değişiklikler dikkat çekti. Maça kötü başlayan ve 15 dakikada 2 gol yiyen Çaykur Rizespor’da hücum hamlesi geldi. Dakika 23’de stoper Viera yerine forvet Deniz Kadah alındı. Maça iyi başlayan bordo-mavililerde de sol bek Musa Nizam’ın sakatlığı sıkıntı çıkardı. 27. dakikada Güray Vural girmek zorunda kaldı.

Seyircisiz ilk maç

Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı 4 maç ceza alan Trabzonspor, ilk cezasını çekti. Bordo-mavililer, Avni Aker’deki karşılaşmada Rizespor’u boş tribünler önünde ağırladı. Misafir tribünde ise yaklaşık 100 Çaykur Rizespor taraftarı, Trabzon’a gelerek takımlarına destek verdi.

Yazarlar