Fenerbahçe Kiğılı: "Meireles en ağır cezaya çarptırılacak"

Kiğılı: "Meireles en ağır cezaya çarptırılacak"

15.02.2013 - 22:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi'ne açıklamalarda bulundu.

Kiğılı: Meireles en ağır cezaya çarptırılacak

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi'ne açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kiğılı, UEFA'nın verdiği cezaya ilişkin, taraftara sitem ederken; "Gruptan çıkmayı garantilediğimiz maçta neden böyle yapıyorsunuz? Meşale atmak nedir? Ceza aldığımız zaman Fenerium'larda hasılat düşüyor. Bilet kazançları yok oluyor. Birçok kişi para kazanıyor. Üstelik kulübün kasasında para çıkıyor" dedi.

Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor maçına başkan Aziz Yıldırım'ın gitmeyeceğini söyleyen Başkan Vekili, "Başkan gitmeyecek. Ama biz yöneticiler olarak gideceğiz. Trabzon ile aramızda yaşanan gerginliğin sona ermesini istiyoruz" dedi.

Kiğılı, BATE Borisov deplasmanının 4. dakikasında kırmızı kart gören Raul Meireles'in yaptığı hareketi iğrenç olarak niteledi. Fenerbahçe Başkan Vekili, "Meireles en ağır cezaya çarptırılacak. Portekiz Milli Takımı'nda neden yapmıyor? Oyuncumuzun yaptığı hareket iğrençti. Yönetim Kurulu olarak futbolcuya gereken ceza verilecek, taraftarımızın şüphesi olmasın."

Haberin Devamı

Abdullah Kiğılı, Futbol Gecesi'nin sunucusu Levent Özçelik'in Drogba'yı sorması üzerine şunları söyledi; "Drogba hayırlı olsun. İnşallah hep böyle devam eder. Bizim Webo da birer gol attı. Hem onlara, hem bize hayırlı olsun"

(Trt Spor)

Yazarlar