Galatasaray "Kimse endişe etmesin"

"Kimse endişe etmesin"

07.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yeni transferi, Hertha Berlin yenilgisi sonrasında Sarı-Kırmızılılara umut verdi.

Kimse endişe etmesin

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Takımın henüz çok yeni olduğunu dile getiren Faslı futbolcu, “Daha birçoğumuz birbirinin ismini bile bilmiyor. Bu nedenle alışmamız zaman alacak. Kimse endişe etmesin. Gerçek Belhanda bu değil. Lig başlasın göstereceğim” diye konuştu.

Galatasaray’ın Avusturya kampının son gününde Hertha Berlin’e 2-1 mağlup olması eleştirilerin de artmasına neden oldu. Avrupa kulvarında elenen sarı-kırmızılıların futbolcu beğenilmezken, erken başlayan tenkitler yeni transfer Younes Belhanda’yı da şaşırttı.
Hertha maçı sonrasında MİLLİYET’e konuşan Faslı futbolcu, “Takım çok yeni... Daha bir çoğumuz birbirinin ismini bile bilmiyor. Ağustosun başındayız. Bu nedenle birbirimize alışmamız zaman alacak. Aramıza yeni katılan futbolcular da var” diye konuştu. Belhanda 10 numaranın üzerinde baskı yaratıp yaratmadığıyla ilgili olarak ise “Üzerimde hissettiğim bir baskı var. 10 numarayı giydiğimin ve benden beklentilerin farkındayım. Kimse endişe etmesin. Gerçek Belhanda bu değil. Lig başlasın herkese gerçek Belhanda’yı göstereceğim” ifadelerini kullandı.
‘Çok çalışıyoruz’
27 yaşındaki futbolcu çok yoğun tempoda çalıştıklarını söyleyerek, “Çok çalışıyoruz. Henüz taşlar yerine oturmuş değil. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz” dedi.
UEFA Avrupa Ligi elemesinde Östersunds karşısında 90 dakika görev yapan Belhanda, sarı-kırmızılıların Hertha Berlin ile oynadığı hazırlık maçında da 73 dakika sahada kaldı, daha sonra yerini genç futbolcu Atalay Babacan’a bıraktı. Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da 90 dakika oynayan Faslı oyuncu, henüz takıma ısınamadı.