Skorer KOMPLO İDDİASI

KOMPLO İDDİASI

10.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

KOMPLO İDDİASI

KOMPLO İDDİASI



3 bin bilet aldılar
AYANCIK Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışı için dün Sinop’a giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı sırasında çıkan olayları yine Galatasaraylılar’ın yaptığını açıkladı. Yıldırım, rakip taraftar için ayrılan bölüme 500 kişinin alındığına dikkati çekerek, "Galatasaray taraftarları 3 bin bilet almışlardı. Olayların kaynağı diğer tribünlerde kalan bu kişilerdir" iddiasında bulundu.

100 araç karşıladı
SİNOP’A girerken 100 araçlık bir konvoyla karşılanan Başkan Yıldırım, olaylara kendilerinin de büyük tepki gösterdiklerine dikkat çekerek, "Bu resmen sahamızın kapatılması için bize yapılan bir komplodur. Galatasaraylılar aramıza sızdılar" dedi. Fenerbahçe taraftarından centilmenliği hiçbir zaman bırakmamalarını da isteyen Aziz Yıldırım, "Spekülasyonlara sakın alet olmayın" uyarısını yaptı.

Canaydın’a destek
YILDIRIM, "Her şeyi bileğimizin ve hakkımızın gücüyle alıyoruz. Fenerbahçe bir ailedir. Küçükten büyüğe kime zarar gelirse, acı aileye yansır. Biz, en küçük olayda bile bu acıyı yaşıyoruz. Taraftarıyla, sporcusuyla bir bütünüz" ifadelerini de kullandı. Fenerbahçe Başkanı, Özhan Canaydın’a da destek verdi, "Elimi sıkmasını niye büyütüyorlar. Onlar da başarılı olsun, ben de Canaydın’ın elini sıkarım" dedi.

SAMSUN maçının hazırlıklarını dün sabah Samandıra Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe öğleden sonra özel bir uçakla Samsun’a gitti. Sarı - Lacivertli ekibi havalimanında 19 Mayıs Üniversitesi öğrencileri karşılarken, Samsunspor yönetiminden hiç kimsenin gelmemesi dikkat çekti.
YÖNETİCİ Hakan Bilal Kutlualp, "Galatasaray maçının zafer sarhoşluğunu üzerimizden atamadık. Sanırım Lorant gereken önlemleri alacaktır. Samsunspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor" dedi. Bu arada federasyonun Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kale arkalarına ağ gerilmesini isteyeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Lorant, Galatasaray maçını, konuşmayı seven bir-iki oyuncu dışında geride bıraktıklarını söyledi


Sürpriz işareti
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Werner Lorant, Samsun’da yine kendine has sürprizler yapacağını söyledi. Galatasaray konusunu, her gün demeç veren bir - iki oyuncu dışında kapattıklarını belirten Alman hoca, "Her oyun bizim için önemlidir. Geçen yıl kaybetmiştik, şimdi kazanmak istiyoruz. Cezalı oyuncularımız olmasa da, yerlerinde görev yapacaklar için bir şans oluştu" dedi.

‘Sorun yok’
KADRODA genç oyunculara şans tanıyacağının da sinyallerini veren Lorant, "Gençler oynamadan tecrübe kazanamaz. Onlara güveniyorum. İyi konsantre olursak yine gol yemeden maçı kapatabiliriz. Revivo ile sorunum yok. Onun sorunu kaslarından. İyi bir Revivo’ya ihtiyacım var. Kendi doktoruna görünmesi gerekiyordu. Sağlıklı olursa performansı da yükselir" yorumunu yaptı.

TEKNİK Direktör Lorant cezalı oldukları için Samsunspor maçında forma giyemeyecek Ortega ile Fatih Akyel’e özel idman koydu. İki futbolcu bugün Samandıra Tesisleri’nde 3. antrenör Engin Fırat yönetiminde çalışacaklar. Bu arada Revivo’dan sonra Mirkoviç de tedavi olmak için ülkesine gitti.

SAAT: 19.00
STAT: Samsun 19 Mayıs
HAKEM: Selçuk Dereli
SAKAT: Müslim Can, Celil, Osman, Coşkun (Samsun), İsmail Güldüren, Mirkoviç, Mustafa, Revivo (F.Bahçe)
CEZALI: Ortega, Fatih (Fenerbahçe)
TV: DigiTürk / Canlı


NOT: Fenerbahçe’ye göre düzenlenmiştir.


































Yazarlar