Trabzonspor Komşu’da pişer bize de düşer!

Komşu’da pişer bize de düşer!

15.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un teknik adamları, Bulgaristan 1. Ligi’nde oynanan Botev Plovdiv-CSKA Sofya maçını çıplak gözle izledi, Plovdiv takımında bulunan beş genç futbolcuyu gözaltına aldı.

Komşu’da pişer bize de düşer

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Sezona kötü başlayan Trabzonspor, transfer konusunda şimdiden çalışmalara başladı. Bordo-mavililerin scout ekibi haftada 60’a yakın isim izlerken, bunların beşinin Bulgaristan’ın Botev Plovdiv takımında yer aldığı belirtildi.

Devre arasında gereken bölgelere takviye yapacak olan Trabzonspor’un son olarak Bulgaristan’da oyuncu izlediği ortaya çıktı. Bulgar basınına göre, Karadeniz ekibinin teknik adamları, CSKA Sofya ile Botev Plovdiv arasındaki karşılaşmayı yerinde takip etti. Trabzonspor bu maçta Plovdiv ekibinden beş futbolcuyu markaja aldı. Sağ kanat oyuncusu Joao Paulo, Brezilyalı orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Felipe Brisola, 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Todor Nedelev, 19 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha Yaya Meledje ve 20 yaşındaki orta saha Serkan Yusein’in yakın takibe alındığı belirtildi. Kulüpleriyle sözleşmeleri devam eden bu oyuncuların, uygun bonservis bedelleriyle bordo-mavililere kazandırılabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Portekiz Ligi’nde geçtiğimiz haftalarda oynanan Benfica-Braga maçını da takip ettiği öğrenilen Trabzonspor scoutlarının, ayrıca Güney Amerika, Norveç, Hollanda ve Fransa’da da kamp kurdukları belirtildi.

Yazarlar