İspanya La LigaLamine Yamal'a babasından şok haber! Güvenlik tribünden götürdü

Lamine Yamal'a babasından şok haber! Güvenlik tribünden götürdü

07.12.2025 - 13:01 | Son Güncellenme:

İspanya LaLiga'nın 15. haftasında lider Barcelona deplasmanda Real Betis'e konuk oldu. Katalan devi maçı 5-3 kazanırken Yamal'a babasından kötü haber geldi.

Lamine Yamala babasından şok haber Güvenlik tribünden götürdü

LaLiga'da Barcelona'nın Real Betis'i 5-3 yendiği maçta penaltıdan ağları havalandırmayı başaran Lamine Yamal'a babasından gelen haberle sarsıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

TRİBÜNDEN ALINDI

Tartışmalı kişiliği ve sosyal medyada sıkça yaptığı paylaşımlarla bilinen Yamal'ın babası Mounir Nasraoui bir kez daha olumsuz bir şekilde gündem oldu.

Cadena SER'in haberine göre Yamal’ın babasının Betis taraftarlarını Barcelona'nın golü sonrası tahrik ettiği ortaya çıktı. Stadyumda bulunan taraftarların çektiği videolarda Mounir Nasraoui'nin provokasyon düzeyine varan hareketleri görülürken stadyum güvenliği olaya müdahale etti.

Yaşananların ardından stadyum güvenliği olaya müdahale etti ve durumun daha da kötüleşmesini engellemek adına babayı yerinden kaldırıp, stadyumun başka bir alanına yönlendirdi.

Lamine Yamala babasından şok haber Güvenlik tribünden götürdü

Mounir Nasraoui daha önce oğlunun kazanmasında favori olarak görüldüğü Ballon d'Or töreninde de dikkat çekici tezahüratlarda da bulunmuştu.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler