Beşiktaş Larin’e derbi dersleri

Larin’e derbi dersleri

23.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yardımcısı İlhan Mansız, Fenerbahçe’ye karşı ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Kanadalı golcüye, eksiklerini gidermesi için özel çalışmalar yaptırıyor

Larin’e derbi dersleri

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Kartal’da, Alvaro Negredo’nun sürpriz vedasından sonra Cyle Larin’i daha da ön plana çıkarmak için çalışan Teknik Direktör Şenol Güneş, Kanadalı oyuncunun tüm eksik yönlerini gidermek istiyor.

Özellikle aralara atılan paslarda zamanlama hatası yapan genç golcü için özel antrenmanlar yaptırılacak. Asist, duvar pası, pres, güç ve kondisyon konusunda bu oyuncudan hiçbir şikayeti olmayan Şenol Güneş, topla buluşma ve bitiricilik konusunda Larin’i geliştirmeye çalışacak. Larin’in hücumda Adem Ljajic ile iyi bir ikili haline gelmesi için gece gündüz çalışan Güneş, ekstra çalışmalarının yanı sıra genç oyuncuyu derbiye de özel olarak hazırlıyor.

Kanadalı golcünün Fenerbahçe maçında gol atacağına inanan ve bu beklentisini Larin’e anlatan siyah-beyazlı teknik adamın, ezeli rakibinin zayıf yönlerini de, genç forvete aktardığı vurgulandı. Ayrıca Şenol Güneş’in yardımcılarından olan ve futbolculuğu döneminde attığı gollerle adından söz ettiren İlhan Mansız da, Cyle Larin ile ekstra çalışmalar yapıyor. Özellikle son vuruşlar ve pozisyon alma konularında genç golcüye yardımcı olan Mansız, Larin’in derbiye özel olarak hazırlıyor.

Haberin Devamı