Süper LigFenerbahçe'den Asensio kararı! Domenico Tedesco detayı dikkat çekti

Fenerbahçe'den Asensio kararı! Domenico Tedesco detayı dikkat çekti

28.12.2025 - 15:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kış transfer penceresinin açılmasına kısa bir süre kaldı. Kulüpler kadrolarına takviye yapmak için hummalı bir biçimde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Fenerbahçeden Asensio kararı Domenico Tedesco detayı dikkat çekti

Süper Lig'de kış transfer döneminin kısa süre kalmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği isimler başta olmak üzere transfer gündeminde yer alan futbolcular...

FENERBAHÇE'YE İTALYAN EKİBİNDEN TEKLİF

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao ve Sebastian Szymanski'ye İtalya'dan talip çıktı.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Fiorentina, Fenerbahçe'de bu sezon kadro dışı kalan Rodrigo Becao ile ilgileniyor.

SEBASTIAN SZYMANSKI

Fiorentina'nın ayrıca Sebastian Szymanski'yi de radarında tuttuğu belirtildi.

İtalyan ekibinin, uzun süredir Szymanski'yi takip ettiği ve Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Polonyalı futbolcu için bu kez durumu fırsata çevirebileceği kaydedildi.

OYUNCU PERFORMANSLARI

Fenerbahçe forması altında bu sezon 24 maçta süre bulan Szymanski, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Sarı-lacivertlilerde bu sezon kadro dışı kalan oyunculardan biri olan Becao ise Fenerbahçe forması altında toplamda 38 maçta 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

 

FENERBAHÇE'DEN ASENSİO KARARI

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Marco Asensio'ya İspanyol ekiplerinin ilgisi olduğu iddia edilmişti.

 

İspanyol basınından AS'ın iddiasına göre Fenerbahçe, Marco Asensio'nun takımdan ayrılmasını hiçbir koşulda gündemine almıyor ve gelen her türlü teklife kapıyı kapatmış durumda.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ve Villarreal’in ilgisine dair haberler ortaya çıkmıştı ancak iddiaya göre Domenico Tedesco, yönetime sunduğu raporda Asensio’nun takımdan ayrılmaması gerektiğini özellikle vurguladı.

 

PERFORMANSI

 

Marco Asensio bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 19 resmi maçta 9 gol kaydetti; 5 asist yaptı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DE GÜNDEM KALECİ

Fenerbahçe'de Tarık Çetin'in arkasında üçüncü kaleci olmasına rağmen İrfan Can Eğribayat için transfer görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor.




Sarı-lacivertli yönetim, genç kaleciyle ilgili gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı.

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat için daha önce ödediği 1,2 milyon euroluk bonservis bedelini talep ediyor.

Polonya ekipleri Lech Poznan ve Legia Varşova'nın bu rakamı karşılamaya hazır olduğu belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe, kaleci transferinde bir diğer önemli adımı Mert Günok için atmaya hazırlanıyor.

Deneyimli eldivenle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat eden sarı-lacivertli ekip, Mert Günok'un Samsunspor'dan gelen teklifi reddetmesinin ardından transferi kısa süre içinde resmiyete kavuşturmayı planlıyor.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE 4 RAKİP

Fenerbahçe'nin, FC Utrecht forması giyen Souffian El Karouani için teklif hazırlığında olduğu iddia edildi. Hollanda basınından Telegraaf'ta yer alan haberde, sarı lacivertli kulübün 25 yaşındaki oyuncu için Utrecht ile temaslara başladığı belirtildi.


Haberde, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve bu sezon yaptığı asistlerle dikkat çeken El Karouani'ye ilginin yalnızca Fenerbahçe ile sınırlı olmadığı vurgulandı. Eintracht Frankfurt, West Ham United, Benfica ve FC Porto'nun da Fas asıllı sol bek için FC Utrecht ile iletişime geçtiği kaydedildi.

Souffian El Karouani'nin geleceğine ilişkin kararını önümüzdeki günlerde vermesi beklenirken, çok sayıda Avrupa kulübünün devrede olması transfer yarışını kızıştırmış durumda.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN RÜDİGER HAMLESİ

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Real Madrid'den Antonio Rüdiger ile ilgilendiği iddia edildi.

AS'ın haberine göre; sarı-kırmızılı ekibin 32 yaşındaki savunmacıya talip olan takımlar arasında yer alıyor. Haberde Cimbom'un yanı sıra, Alman stoperi isteyen kulüplerin Chelsea, Paris Saint Germain, Al Nassr ve Al Hilal olduğu aktarıldı.

Öte yandan devre arasında Galatasaray'ın kış transfer döneminde bu hamleyi yapmak istediği vurgulandı.

PERFORMANSI

Bu sezon Real Madrid formasıyla 12 maça çıkan Rüdiger, bu müsabakalarda skor katkısı yapamadı.

 

GALATASARAY'A RUBEN NEVES MÜJDESİ

Real Madrid, menajerler tarafından gelen Ruben Neves önerisini kabul etmedi.

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre, son dönemde bonservisi elinde futbolcuları kadrosuna katmasıyla gündem olan Real Madrid, 3 futbolcu için gelen menajer önerisini ise kabul etmedi.

Al Hilal forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Neves, Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alıyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DA HEDEF AHMED KUTUCU

Yerli rotasyonunu geçlendirmek isteyen Trabzonspor, transfer için harekete geçti.

Sabah'ın haberine göre bordo mavililer, Galatasaray forması giyen ve bu sezon süre bulmaktan Ahmed Kutucu için teklif yaptı.

Ahmed Kutucu, bu sezon Galatasaray'da 8 müsabakada şans buldu. 25 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 1 gol ile 1 asist üretti.

Yerli oyuncunun sözleşmesi 2028'de sona erecek.

FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ EMİN BAYRAM HAMLESİ

Savunma hattına transfer düşünen Fenerbahçe için ortaya yeni bir iddia atıldı.

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray altyapısında yetişen ve şu an Westerlo'da forma giyen Emin Bayram ile ilgileniyor.

Haberde Emin Bayram'ın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde sergileyeceği performansla A Milli Takım kadrosunda yer alabileceğine inandığı belirtilenlerden.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
FENERBAHÇE, LOOKMAN İÇİN GÖZÜNÜ KARATTI

Transfer döneminin gözde isimlerinden olan Lookman için Fenerbahçe'nin isteği devam ediyor.

Yıldız oyuncunun durumu sarı lacivertliler tarafından özel olarak takip edilirken Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe bu transfer için tüm şartları zorlamaya kararlı.

Atalanta’ya 25 milyon Euro seviyesinde resmi bir teklif sunulduğu belirtilirken, İtalyan kulübünün beklentisinin 40 milyon Euro civarında olduğu aktarıldı.

Ademola Lookman transfere sıcak bakıyor.

BEŞİKTAŞ'TAN SALİH ÖZCAN İSTEĞİ

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta istenen isim Salih Özcan.

TRT Spor'un haberine göre Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncunu sözleşmesinin durumunu sezon sonunda sona ererken siyah beyazlılar oyuncu için çalışmalarını sürdürüyor. Salih ile beraber gündeme gelen bir diğer isim ise Hicham Boudaoui.

27 yaşındaki futbolcu bu sezon Dortmund'da 4 maçta 20 dakika forma giydi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Forvet hattına takviye yapmayı planlayan Sarı Kırmızılı kulübün gündemine Fransa’dan sürpriz bir isim geldi. Galatasaray’ın, Marsilya forması giyen ve Fransa’da doğmasına rağmen Cezayir Milli Takımı’nı tercih eden Amine Gouiri’yle ilgilendiği öğrenildi.

25 yaşındaki forvet, omuz sakatlığı nedeniyle ekim ayından beri formasından uzak. Önümüzdeki ay itibarıyla saha çalışmalarına başlayacak olan Gouiri’nin, satın alma opsiyonlu kiralık olarak düşünüldüğü ifade ediliyor. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM THILO KEHRER

Stoper transferi için birçok ismi gündemine alan Beşiktaş'ta gündeme bir isim daha geldi.

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Monaco forması giyen Thilo Kehrer'i gündemine aldı.

29 yaşındaki savunmacı, bu sezon Monaco'da 18 müsabakada forma şansı buldu ve 1436 dakika sahada kaldı. Kehrer Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray karşısında da oynamıştı.

 

GALATASARAY VAZGEÇMEDİ

Galatasaray, Atletico Madrid’in dünyaca ünlü forveti Griezmann’dan vazgeçmiş değil. Bir süredir Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan 34 yaşındaki futbolcu hem Osimhen’in arkasında 10 numara hem yeri geldiğinde sağ kanatta, hem de bir forvet olarak oynayabildiği için Okan Buruk’un favorileri arasında yer alıyor.

Galatasaray Yönetimi, geçtiğimiz haftalarda oyuncuyu satmayacağını bildiren Atletico ile tekrar masaya oturmaya hazırlanıyor. İspanyol devinin son günlerde kadroda revizyona gideceği konuşuluyordu.

 

TRABZONSPOR'DA OĞUZ AYDIN SESLERİ!

Bu sezonun formda ekiplerinden Trabzonspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlarken Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın gündeme gelen isim oldu.

Sabah'ın haberine göre Oğuz Aydın'ı renklerine bağlamayı hedefleyen Trabzonspor, Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Satın alma opsiyonlu kiralama teklifini ileten Karadeniz kulübü, gelecek cevabı bekliyor.

BEŞİKTAŞ'A FASLI YILDIZ

Orta sahaya da transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme İtalya Serie A'dan yeni bir isim geldi.

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş’ın, Fiorentina forması giyen Faslı orta saha Amir Richardson’la ilgilendiği öne sürüldü.

Siyah beyazlıların 2024 yazında 9 milyon Euro'ya Serie A ekibine transfer olan oyuncunun durumu için İtalyan kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi.

Mali dengeden dolayı Fiorentina’nın satışa açık olduğu belirtilenlerden.

 

TRABZONSPOR'DA BOGA BEKLENTİSİ

Sol kanat transferi yapmak isteyen Trabzonspor'da gündem Jeremie Boga.

Yaz transfer döneminde de istenen ancak gelmeyen sol kanat oyuncusu Nice'ten kesin olarak ayrılacak.

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor Yönetimi hem kulüp hem de oyuncu tarafıyla bir süredir temasta. Teknik direktör Fatih Tekke’nin çok beğendiği Boga’nın Trabzonspor konusunda hâlâ kararsız olduğu ve diğer teklifleri gördükten sonra karar vermek istediği bilinirken, Bordo-Mavililer Boga’yı sıkıştırıyor.

 

EZELİ RAKİBE TRANSFER

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan eski futbolcusu Mert Günok için harekete geçti.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş forması giyen Mert Günok'un durumunu yakından takip ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Mert Günok'un temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdi.

UMUT NAYİR SÜRPRİZİ

Trabzonspor, Konyaspor’un deneyimli santrforu Umut Nayir’e kanca attı. Paul Onuachu’ya iyi bir alternatif arayan bordo-mavililerin, Trendyol Süper Lig’in ilk yarısında 8 gol, 2 asiste imza atan 32 yaşındaki oyuncuyu ara transferde renklerine bağlamayı planladığı aktarıldı.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Umut Nayir’in makul bir bonservis bedeli veya takasla transfer edilmesi düşünülüyor.

Karadeniz ekibinin, Umut’a karşılık Cihan Çanak veya Arif Boşluk’u kiralık olarak Konyaspor’a verebileceği kaydedildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler