Süper LigFenerbahçe'ye Kante müjdesi! İtalyan basını duyurdu

Fenerbahçe'ye Kante müjdesi! İtalyan basını duyurdu

28.01.2026 - 15:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kış transfer dönemi başlarken kulüpler kadrolarına takviye yapmak için hummalı bir biçimde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Fenerbahçeye Kante müjdesi İtalyan basını duyurdu

Süper Lig'de kış transfer dönemi başlarken takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği isimler başta olmak üzere transfer gündeminde yer alan futbolcular...

KOLO MUANİ İÇİN BİR TALİP DAHA

İsmi devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan ve sezonu kiralık olarak Tottenham'da geçiren Randal Kolo Muani hakkında flaş bir söylenti ortaya çıktı.

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; Juventus, bir dönem kiralık olarak kadrosunda tuttuğu ve bonservisi PSG'de bulunan golcü santrforu yeniden renklerine bağlamak istiyor.

AYRILIĞA HAZIR

Çizme ekibinin yöneticileri ile oyuncunun menajeri arasında temas kurulduğu belirtilirken, Fransız forvetin İngiltere'den ayrılmak istediği belirtildi.

Öte yandan Tottenham cephesinin, oyuncunun kiralık sözleşmesini derhal sonlandırmaya hazır olduğu aktarıldı.

BU SEZONKİ KARNESİ

Tottenham'da beklenen performansını sergileyemeyen Kolo Muani, takımı ile tüm kulvarlarda çıktığı 23 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

GALATASARAY'DA MALHEIRO GÜNDENMDE

Christ Oulai'yi transfer etmek isteyen Galatasaray, bordo-mavililerin yüksek bonservis beklentisi nedeniyle transferi rafa kaldırmıştı. Portekiz basınından O'Jogo'ya göre, Pedro Malheiro, Galatasaray'ın bu kış transfer dönemindeki hedefi...

Trabzonspor forması altında 43 maça çıkan Portekizli oyuncu altı kez gol atarken beş kez de asist yapmıştı. Malheiro sezon başında 6.2 milyon Euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Wasl'a transfer olmuştu.

BEŞİKTAŞ'A TRANSFERDE KÖTÜ HABER

Beşiktaş'ın sol bek transferi için girişimde bulunduğu Roma forması giyen Kostas Tsimikas cephesinden olumsuz yanıt geldi.

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol bek takviyesi için Kostas Tsimikas ismini gündemine aldı.

Ben Jacbos'un haberine göre, Siyah-beyazlıların, Yunan futbolcunun Liverpool'dan kiralanması için resmi temaslarda bulunduğu öğrenildi.

ROMA'DAN NET TAVIR

Ancak yapılan girişimden şu aşamada sonuç çıkmadı. Tsimikas'ın Beşiktaş'a transfer fikrine sıcak bakmadığı, Roma cephesinin ise yerine bir oyuncu alınmadan ayrılığa izin vermeyeceği net şekilde iletildi.

LIVERPOOL'A DÖNMEK İSTİYOR

Öte yandan Yunan sol bekin, Roma'dan ayrılması halinde önceliğinin Liverpool'a geri dönmek olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
KANTE, FENERBAHÇE'YE ÇOK YAKIN!

Fenerbahçe-Kante transferinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İtalyan basınından TuttoMercatoWeb'in haberine göre Fenerbahçe, Kante transferini bugün tamamlayacak.

Oyuncu ve Al-Ittihad arasındaki görüşmelerin gün sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

BONSERVİSİ TALEBİ 35 MİLYONA DÜŞTÜ

Fenerbahçe, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için Musaba ve Guendouzi hamleleri yaparken santrfor bölgesinde ise istenen adımlar bir türlü atılamadı.

Birçok isimle görüşmeler gerçekleştirilirken rota yeniden Ademola Lookman'a çevrildi. Nijeryalı oyuncu için Atalanta ilk etapta 45 milyon Euro talep etti. Ancak istenen tekliflerin gelmemesi ile birlikte 35 milyon Euro'ya inildi.

Bu haber sonrasında uçağın yönünü bir kez daha İtalya'ya çeviren sarı-lacivertli yönetim, hem oyuncu hem de Atalanta ile bir kez daha masaya oturmak için hazırlık yaptı. Takımın santrfor ihtiyacının özellikle Göztepe karşısında öne çıkması ile birlikte başkan Sadettin Saran da işlerin hızlanmasını istedi. (Sabah)

Haberin Devamı
Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TAN SON KEZ HARTMAN HAMLESİ

Lazio'da forma giyen Nuno Tavares'ten istediği sonucu alamayan Beşiktaş, sol bek transferinde bir adım attı ve daha önce gündemine gelen Quilindschy Hartman için görüşmelere başladı.

Hollandalı oyuncuyla ilgili İngiliz ekibi Burnley ile temasa geçildi. Siyah-beyazlı yönetim, Hartman için satın alma opsiyonlu kiralama planı düşünüyor. İngilizlerle bu seçenek özelinde görüşmeler yürütülüyor. (Sabah)

TRABZONSPOR'UN YENİ KEŞFİ NHAGA

Trabzonspor’un genç yıldızları Avrupa kulüplerinin bir bir radarına girerken, yenileri için de çalışmalar sürüyor. Keşfedilen son isim; Renato Nhaga.

Portekiz’de Casa Pia forması giyen 2007 doğumlu orta saha oyuncusunun şimdi alınıp, sezon sonuna kadar takımında kiralık oynaması gündemde.

Gine Bissau’lu oyuncu orta sahanın merkezinde 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapıyor. Genç yaşına rağmen 6 kez milli formayı terleten Nhaga, bu sezon Casa Pia’da 21 maçta oynadı. 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. (Fanatik)

Haberin Devamı
Haberin Devamı
PAPE GUEYE, ADIM ADIM GALATASARAY'A

Galatasaray'da orta saha transferi için gündeme gelen isimlerden olan Villarreal forması giyen Pape Gueye için yeni gelişmeler yaşandı.

Nicolo Schira'nın haberine göre Pape Gueye, Galatasaray'a bir adım daha yaklaştı.

Orta saha oyuncusuyla 4 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varılmış durumda.

TRABZONSPOR'DAN JENS PETTER HAUGE HAMLESİ

Sol tarafa da Zubkov gibi fark yaratabilecek bir kanat almak isteyen Trabzonspor, Jens Petter Hauge için yeni bir hamle yapacak.

Bodo formasıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde çok etkili performans gösteren 26 yaşındaki futbolcu için girişimler yapıldı. Bonservis konusunda kesenin ağzı açılsa da, Norveç’ten çıkma konusunda kararsızlık yaşadığı belirtildi. Daha önce Milan ve Frankfurt tecrübeleri iyi geçmeyen ve yuvasına dönen Hauge konusunda bir hamle daha yapılacak. Duruma göre diğer alternatiflere geçilecek. (Fanatik)

Haberin Devamı
Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA ATIBA'DAN SANTRFOR HAMLESİ

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listeye eski efsanesinin önerisiyle yeni bir isim ekledi.

Gelen son haberlere göre ise Kara Kartal’ın efsanesi Atiba Hutchinson, kulübe bir öneriyle geldi.

Atiba, vatandaşı Promise David konusunda Siyah-Beyazlı ekibe olumlu rapor gönderirken, gerektiği takdirde genç futbolcuyla konuşacağını da bildirdi.

Belçika Ligi ekiplerinden Union SG forması giyen Kanadalı; daha önce ülkesinin dışında Hırvatistan, ABD, Malta ve Estonya gibi ülkelerde görev aldı. 2024 Temmuz ayında ise Kalju’dan 600 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Bu sezon da 31 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 14 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Belçika temsilcisinin, genç oyuncu için 8 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. (Fanatik)

SADETTİN SARAN'DAN KANTE TALİMATI

Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, gözünü N'Golo Kante'ye çevirirken, Başkan Sadettin Saran'dan, Fransız yıldız için talimat geldi.

Başkan Sadettin Saran, kurmaylarıyla yaptığı son toplantıda, N’Golo Kante sürecinin daha fazla uzamadan tamamlanması talimatını verdi.

Sarı lacivertliler dünyaca ünlü oyuncuyla yaklaşık 2 hafta önce anlaşma sağladı. Ancak AlIttihad’ın son olarak 10 milyon Euro talep etmesi nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Fenerbahçe, 5 milyon Euro’luk teklifini artırıp transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Fenerbahçe Yönetimi’nin hedefi, N’Golo Kante’nin ligde Kocaelispor’la pazartesi günü oynanacak maçta kadroda olmasını sağlamak. (Fanatik)

Haberin Devamı
Haberin Devamı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler