09.09.2025 - 22:00 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Süper Lig'de transfer dönemi devam ederken takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başta olmak üzere günün öne çıkan transfer haberleri...
Transferin bitimine 3 gün kala Beşiktaş yıldız bir stoper alma hedefini gerçekleştirmek üzere...
Siyah beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı, ünlü İspanyol stoper Aymeric Laporte ile kişisel şartlarda anlaştı.
Kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonu yok
Yönetim Al-Nassr'a ise bu sabah son teklifini sundu. Beşiktaş futbolcunun ücretinin yarısını verecek (13 milyon Euro), kiralama bedeli olmayacak, satın alma opsiyonun ise zorunlu olmayacak.
Siyah beyazlılar isterse 2026'nın Mayıs ayında 15 milyon Euro ödeyerek oyuncunun tüm haklarını alabilecek.
Beşiktaş başkanına yakın kaynaklar, Al-Nassr'ın bu teklife sıcak baktığını bildirdiler. Siyah beyazlıların Laporte transferini 24 saat içerisinde netleştirmesi bekleniyor.
Tecrübeli oyuncunun transferi eski takımı Athletic Club'a evrak eksikliği nedeniyle son dakikada gerçekleşmedi. İspanyol kulübü FIFA'ya itirazından sonuç alamadı. İspanya'da transfer 1 Eylül'de kapandı. (Ajansspor)

Galatasaray, Club Brugge forması giyen Yunan futbolcu Christos Tzolis için nabız yokluyor.
Menajerler aracılığıyla önerilen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için teknik heyet istekli, ancak yüksek maliyet yönetimi düşündürüyor. Sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla kiralamayı ve şartlar oluşursa satın almayı planlıyor.

Beşiktaş, genç yaşta Sivasspor formasıyla yıldızını parlatıp 4.5 milyon Euro’ya Brentford’a imza atan Yunus Emre Konak’ı Türkiye’ye geri getirmeyi hedefliyor. 1.5 yıl önce gittiği İngiltere’de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle inişli çıkışlı bir performans sergileyen ancak toparlanmayı başaran 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, teklifini yaptı.Beşiktaş, genç yaşta Sivasspor formasıyla yıldızını parlatıp 4.5 milyon Euro’ya Brentford’a imza atan Yunus Emre Konak’ı Türkiye’ye geri getirmeyi hedefliyor. 1.5 yıl önce gittiği İngiltere’de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle inişli çıkışlı bir performans sergileyen ancak toparlanmayı başaran 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, teklifini yaptı.
OPSİYON MADDESİ VAR
Teklif paketinde satın alma opsiyonunun da bulunduğu öğrenildi. Brentford, 2029’a kadar sözleşmesi bulunan Yunus’u kiralık vermeye sıcak bakıyor. Ancak opsiyon bedeli konusunda pazarlıkların bir süre daha devam edeceği bildirildi. Yunus Emre Konak, Brentford formasıyla 10 Premier Lig maçında 37 dakika, 2 Lig Kupası maçında da 28 dakika şans buldu.

Fenerbahçe'de Devin Özek’in listesinde ilk sırada Rodrigo Zalazar var. Uruguay Milli Takımı’nın da formasını giyen 26 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe ile Zenit’in yarış halinde olduğu ancak henüz iki takımın da resmi teklif yapmadığı belirtildi.
Portekiz basınında yer alan haberlerde ise Roger Fernandes’i 32 milyon Euro’ya Al-Ittihad’a satarak kulüp rekorunu egale eden Braga, başka bir oyuncu göndermek istemiyor.
60 MİLYON EURO!
Bu nedenle Zalazar’ın 60 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi dışında yıldız futbolcunun ayrılığını zor olduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın gündemindeki fırsat transferlerinden biri ortaya çıktı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Independiente forması giyen 24 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu Felipe Loyola ile temas halinde.
9 kez Şili Milli Takımı’nın formasını giyen Loyola’nın piyasa değeri ise 9 milyon Euro civarında. 6 ve 8 numarada oynayabilen, zaman zaman sağ bekte de görev yapan genç oyuncu bu sezon 6 lig maçında 2 gol kaydetti.

Beşiktaş ve Kayserispor, Gökhan Sazdağı'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı.
Siyah-beyazlılar bu transfer için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş, Gökhan Sazdağı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın yaptığı açıklamada: "Gökhan Sazdağı transferi için Beşiktaş ile imza aşamasındayız." dedi.

Transferin son günleri için artık geri sayıma geçilirken, Trabzonspor’da yıldız transferi operasyonları bitmiyor... Manchester United’ın kalecisi Andre Onana’yı kiralık olarak kadrosuna katacak olan Bordo-Mavililer, hücuma da bir dünya markası getirmek istiyor. Alınan bilgiye göre İngiltere’de Onana transferini bitiren Karadeniz ekibinin şimdi hedefinin ise Chelsea’den Raheem Sterling olduğu iddia edildi. Maviler’in geniş kadrosunda forma şansı bulması zor gözüken Sterling için Trabzonspor’un, şartları sonuna kadar zorlamak konusunda kararlı olduğu bilgisine ulaşıldı.
Kontratı 2027’de bitiyor
Hücumun her bölgesinde oynayabilen 30 yaşındaki oyuncunun şartlarını soran Bordo-Mavililer’in, teklif hazırlığı içerisinde oldukları konuşuluyor. İngiliz futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2027’de bitiyor ve yıllık kazancı da 19.6 milyon Euro’yu buluyor. Chelsea, yüksek maliyetli Sterling’i, oyuncunun ayrılmaya ikna olması durumunda bırakmaya hazır gözüküyor.

Tottenham’da kadro dışı kalan Yves Bissouma, Fenerbahçe’nin tüm şartlarını kabul etmişti. 29 yaşındaki oyuncu İstanbul’dan gelecek davet telefonunu bekliyor. Ancak yönetimin bu transferde çekinceleri olduğu ve bu nedenle Malili oyuncunun ‘öncelikli hedef’ olmadığı kaydedildi.
