FutbolSüper Lig devi transferde son aşamaya geldi! Anlaşma şartları ortaya çıktı

Süper Lig devi transferde son aşamaya geldi! Anlaşma şartları ortaya çıktı

09.09.2025 - 22:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer dönemi devam ediyor. Kulüpler kadrolarına takviye yapmak için hummalı bir biçimde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Süper Lig devi transferde son aşamaya geldi Anlaşma şartları ortaya çıktı

Süper Lig'de transfer dönemi devam ederken takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başta olmak üzere günün öne çıkan transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ'TAN LAPORTE BOMBASI

Transferin bitimine 3 gün kala Beşiktaş yıldız bir stoper alma hedefini gerçekleştirmek üzere...

Siyah beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı, ünlü İspanyol stoper Aymeric Laporte ile kişisel şartlarda anlaştı.

Kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonu yok

Yönetim Al-Nassr'a ise bu sabah son teklifini sundu. Beşiktaş futbolcunun ücretinin yarısını verecek (13 milyon Euro), kiralama bedeli olmayacak, satın alma opsiyonun ise zorunlu olmayacak.

Siyah beyazlılar isterse 2026'nın Mayıs ayında 15 milyon Euro ödeyerek oyuncunun tüm haklarını alabilecek.

Beşiktaş başkanına yakın kaynaklar, Al-Nassr'ın bu teklife sıcak baktığını bildirdiler. Siyah beyazlıların Laporte transferini 24 saat içerisinde netleştirmesi bekleniyor.

Tecrübeli oyuncunun transferi eski takımı Athletic Club'a evrak eksikliği nedeniyle son dakikada gerçekleşmedi. İspanyol kulübü FIFA'ya itirazından sonuç alamadı. İspanya'da transfer 1 Eylül'de kapandı. (Ajansspor)

GALATASARAY'IN HEDEFİ TZOLIS

Galatasaray, Club Brugge forması giyen Yunan futbolcu Christos Tzolis için nabız yokluyor.

Menajerler aracılığıyla önerilen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için teknik heyet istekli, ancak yüksek maliyet yönetimi düşündürüyor. Sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla kiralamayı ve şartlar oluşursa satın almayı planlıyor.

 

BEŞİKTAŞ, YUNUS EMRE KONAK'IN PEŞİNDE

Beşiktaş, genç yaşta Sivasspor formasıyla yıldızını parlatıp 4.5 milyon Euro’ya Brentford’a imza atan Yunus Emre Konak’ı Türkiye’ye geri getirmeyi hedefliyor. 1.5 yıl önce gittiği İngiltere’de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle inişli çıkışlı bir performans sergileyen ancak toparlanmayı başaran 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, teklifini yaptı.Beşiktaş, genç yaşta Sivasspor formasıyla yıldızını parlatıp 4.5 milyon Euro’ya Brentford’a imza atan Yunus Emre Konak’ı Türkiye’ye geri getirmeyi hedefliyor. 1.5 yıl önce gittiği İngiltere’de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle inişli çıkışlı bir performans sergileyen ancak toparlanmayı başaran 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, teklifini yaptı.

OPSİYON MADDESİ VAR

Teklif paketinde satın alma opsiyonunun da bulunduğu öğrenildi. Brentford, 2029’a kadar sözleşmesi bulunan Yunus’u kiralık vermeye sıcak bakıyor. Ancak opsiyon bedeli konusunda pazarlıkların bir süre daha devam edeceği bildirildi. Yunus Emre Konak, Brentford formasıyla 10 Premier Lig maçında 37 dakika, 2 Lig Kupası maçında da 28 dakika şans buldu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
ZALAZAR İÇİN BİR RAKİP DAHA

Fenerbahçe'de Devin Özek’in listesinde ilk sırada Rodrigo Zalazar var. Uruguay Milli Takımı’nın da formasını giyen 26 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe ile Zenit’in yarış halinde olduğu ancak henüz iki takımın da resmi teklif yapmadığı belirtildi.

Portekiz basınında yer alan haberlerde ise Roger Fernandes’i 32 milyon Euro’ya Al-Ittihad’a satarak kulüp rekorunu egale eden Braga, başka bir oyuncu göndermek istemiyor.

60 MİLYON EURO!

Bu nedenle Zalazar’ın 60 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi dışında yıldız futbolcunun ayrılığını zor olduğu vurgulandı.

ASLAN LOYOLA İLE TEMASTA

Galatasaray'ın gündemindeki fırsat transferlerinden biri ortaya çıktı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Independiente forması giyen 24 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu Felipe Loyola ile temas halinde.

9 kez Şili Milli Takımı’nın formasını giyen Loyola’nın piyasa değeri ise 9 milyon Euro civarında. 6 ve 8 numarada oynayabilen, zaman zaman sağ bekte de görev yapan genç oyuncu bu sezon 6 lig maçında 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
GÖKHAN SAZDAĞI İÇİN 1.5 MİLYON EURO

Beşiktaş ve Kayserispor, Gökhan Sazdağı'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlılar bu transfer için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş, Gökhan Sazdağı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın yaptığı açıklamada: "Gökhan Sazdağı transferi için Beşiktaş ile imza aşamasındayız." dedi.

TRABZONSPOR STERLING İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACAK

Transferin son günleri için artık geri sayıma geçilirken, Trabzonspor’da yıldız transferi operasyonları bitmiyor... Manchester United’ın kalecisi Andre Onana’yı kiralık olarak kadrosuna katacak olan Bordo-Mavililer, hücuma da bir dünya markası getirmek istiyor. Alınan bilgiye göre İngiltere’de Onana transferini bitiren Karadeniz ekibinin şimdi hedefinin ise Chelsea’den Raheem Sterling olduğu iddia edildi. Maviler’in geniş kadrosunda forma şansı bulması zor gözüken Sterling için Trabzonspor’un, şartları sonuna kadar zorlamak konusunda kararlı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kontratı 2027’de bitiyor
Hücumun her bölgesinde oynayabilen 30 yaşındaki oyuncunun şartlarını soran Bordo-Mavililer’in, teklif hazırlığı içerisinde oldukları konuşuluyor. İngiliz futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2027’de bitiyor ve yıllık kazancı da 19.6 milyon Euro’yu buluyor. Chelsea, yüksek maliyetli Sterling’i, oyuncunun ayrılmaya ikna olması durumunda bırakmaya hazır gözüküyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
BISSOUMA FENERBAHÇE'DEN TELEFON BEKLİYOR

Tottenham’da kadro dışı kalan Yves Bissouma, Fenerbahçe’nin tüm şartlarını kabul etmişti. 29 yaşındaki oyuncu İstanbul’dan gelecek davet telefonunu bekliyor. Ancak yönetimin bu transferde çekinceleri olduğu ve bu nedenle Malili oyuncunun ‘öncelikli hedef’ olmadığı kaydedildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler