GalatasarayGalatasaray yıldızlarıyla kazandı! 5 gollü maç nefes kesti

Galatasaray yıldızlarıyla kazandı! 5 gollü maç nefes kesti

04.09.2026 - 21:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 4. haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Galatasaray maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Galatasaray yıldızlarıyla kazandı 5 gollü maç nefes kesti

Süper Lig'de 4. haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Galatasaray maçtan 3-2 galip ayrıldı. Galatasaray'ın gollerini Osimhen, Torreira ve Gabriel Sara kaydetti. Başakşehir'in gollerini Shomurodov (P) ve Davinson Sanchez (k.k) attı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 10 yaptı. Başakşehir ise 4 puanda kaldı.

SON DÜDÜK GELDİ

Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 3-2 mağlup etti.

MAÇTA BİR GOL DAHA 2-3

Gabriel Sara, frikikten golü attı. Galatasaray 3-2 öne geçti.

GOLE OFSAYT ENGELİ

Gabriel Sara'nın kullandığı serbest vuruşta Davinson Sanchez kafayla topu ağlara gönderdi. Ancak VAR kararı sonrası gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
MAÇTA KIRMIZI KART

Başakşehir'de Umut Bozok, Leao'ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü.

MAÇA EŞİTLİK GELDİ 2-2

Kornerden gelen topta Davinson Sanchez topu kendi ağlarına yolladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
GALATASARAY TEKRAR ÖNE GEÇTİ

Torreira topu ağlara gönderdi. Galatasaray duvar paslarıyla ceza sahasına girdi. Penaltı noktasında topla buluşan Torreira, topu köşeden ağlara gönderdi.

MAÇA EŞİTLİK GELDİ 1-1

Shomurodov penaltıdan golü attı. Maça 1-1 eşitlik geldi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
PENALTI KARARI

Fayzullayev, Sallai'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

UĞURCAN ÇAKIR KALESİNDE BAŞARILI

Shomurodov karşı karşıya kaldı ve pasını solundaki Kemen'e bıraktı. Kemen'in vuruşunu Uğurcan çıkardı. Sonrasında ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
GALATASARAY GOLE YAKLAŞTI

Yunus Akgün'ün sağ kanattan ortasına Sane kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

BAŞAKŞEHİR GOLE YAKLAŞTI

Sağ kanattan yapılan ortaya Kemen'den önce Sallai ayak koydu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Başakşehir-Galatasaray maçının ikinci yarısı başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Galatasaray, Başakşehir karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

GALATASARAY'DA SAKATLIK ŞOKU

Galatasaray'da sakatlık geçiren Osimhen oyuna devam edemedi.

MAÇTA İLK GOL GELDİ 0-1

Başakşehir savunmasında Emin Bayram'ın hatalı pasında Osimhen topla buluştu. Ceza sahasına girerken şutunu çeken Osimhen'in vuruşu üst direğe ardından çizgiye çarparak oyun alanına geri döndü. Pozisyon VAR'da incelendikten sonra hakem topun çizgiyi geçtiğini söyledi ve Galatasaray 1-0 öne geçti.

GALATASARAY GOLE YAKLAŞTI

Sağ çaprazdan topla buluşan Osimhen'in vuruşu savunmaya çarparak kornere gitti.

İLK TEHLİKE GALATASARAY'DAN

Sağ kanattan Batrakov'un ortasına Osimhen kafayı vurdu son anda kaleci çıkardı.

İLK DÜDÜK GELDİ!

Başakşehir-Galatasaray maçı başladı.

OKAN BURUK'TAN LEAO SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunurken transfer dönemi, yeni transferler ve takımın son durumu hakkında konuştu.

 

Buruk, transfer döneminin sona yaklaşmasıyla birlikte takım içerisindeki dengelerin daha net hale geleceğini belirterek, "Transfer döneminin sonuna geldik. Her sene söylüyoruz, transfer dönemi bittikten sonra gelenler-gidenler belli oluyor. Takım içerisindeki hava daha net oturuyor. Kadro belli oluyor. Bundan sonraki dönemin, performansların yukarıya çıkması gereken dönem olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

LEAO İÇİN DAKİKA SINIRI

Yeni transferlerden Rafael Leao'nun bugün kadroda olduğunu açıklayan Buruk, Portekizli yıldızın fiziksel durumuna dikkat çekti.

 

Tecrübeli teknik adam, "Leao'nun küçük bir sakatlık süreci vardı. Burada yaklaşık 2-3 haftalık... En son hazırlık maçında 45 dakika oynamıştı, onun üzerinden 4 hafta geçti. Onu çok iyi hazırlamamız gerekiyor. Bugün belirli dakika vereceğiz ona. Gerçekten çok önemli bir oyuncu aldık." dedi.

 

Deniz Gül'ün de kadroda olduğunu söyleyen Buruk, Batrakov'un geçen hafta maç kadrosunda yer aldığını, son transfer Bitshiabu'nun ise takıma geç katılması nedeniyle durumunun yapılacak kontrollerin ardından değerlendirileceğini belirtti.

 

SİNGO KADRODA YOK

Singo'nun antrenmanda aldığı darbe nedeniyle Başakşehir maçının kadrosunda yer almadığını açıklayan Buruk, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı'nın ise kadroda olduğunu söyledi.

 

Buruk, "Çok fazla maç oynayacağız. Her oyuncuyu kullanacağız. Çıkan 11'e çok güveneceğiz. Haftaya lider olarak başlıyoruz ve lider olarak bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR'İN 11'İ

Deniz, Ömer Ali, Emin, Opoku, Operi, Kaluzinski, Umut Güneş, Olsen, Kemen, Fayzullaev, Shomurodov.

GALATASARAY'IN 11'İ BELLİ OLDU

Uğurcan, Sallai, Lemina, Davinson Sanchez, Jakobs, Torreira, Sara, Leroy Sane, Batrakov, Yunus Akgün, Osimhen.

OKAN BURUK BAŞAKŞEHİR'E KAYBETMİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında ligde Başakşehir’e karşı puan kaybı yaşamadı. Cim-Bom 2022-23 sezonunda Buruk’un takımın başına geçmesiyle başlayan süreçte Başakşehir’i ligde üst üste 8 kez mağlup etmeyi başardı. Buruk’un öğrencileri, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 21 kez havalandırırken, sadece 3 gol yedi. Öte yandan Galatasaray, Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin’in çalıştırdığı takımlara karşı da Süper Lig’de mağlubiyet yaşamadı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler