GalatasarayLucas Torreira'ya saldıran şahıstan şok paylaşımlar! 'Onu öldürmek hakkım'

Lucas Torreira'ya saldıran şahıstan şok paylaşımlar! 'Onu öldürmek hakkım'

14.05.2026 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Lucas Torreira'ya saldırıda bulunduktan sonra tutuklanan Yusuf Yıldırım'ın geçmişte Torreira hakkında paylaştığı gönderiler ortaya çıktı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Lucas Torreiraya saldıran şahıstan şok paylaşımlar Onu öldürmek hakkım

Galatasaraylı Lucas Torreira’ya önceki gece Beyoğlu’nda bir mekandan çıktığı esnada saldırıda bulunan Yusuf Yıldırım’ın, Uruguaylı oyuncunun kız arkadaşına takıntılı olduğu ortaya çıktı. Torreira, oyuncu sevgilisi Devrim Özkan’dan ayrıldıktan sonra görüşmeye başladığı Galatasaray Medya ve İletişim çalışanı İpek Birol için böyle bir girişimde olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından Torreira ve eski sevgilisi Devrim Özkan’a tehdit dolu mesajlar gönderdiği ve 45 gün uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıkan Yıldırım, nöbetçi mahkeme tarafından “kasten yaralama”dan tutuklandı. Galatasaraylı futbolcu için sosyal medyasından ölüm mesajları atan Yusuf Yıldırım’ın, “Şu anda bütün Galatasaray Yönetimi’ni öldürmek benim en doğal hakkım. Ailesi de oğullarını öldürme hakkım olduğunu biliyor, Torreira’nın kendisi de biliyor. Latin Amerika’da da var böyle şeyler. Bir gün onu öldüreceğimi veya öldürteceğimi de biliyorlar. Ülkeye dönüp bir tetikçi kiralamak için para biriktirmeye başlayacağım” dedi.

Haberin Devamı

Aynı şahsın bazı mesajları da şöyle: “Türkiye’ye dönersem ilk işim Devrim Özkan’ın köpeklerini zehirlemek olacak. Torreira’dan ayrılmış olmasını önemsiz bulabilirim.”, “Torreira’ya açıkça söylemek gerekirse ben bir şey yapmasam da olur. Onu zaten gelecekteki karısı aldatacak. Devrim Özkan ayrılıp ayrılıp başka erkeklere gidiyordu. Karısı da aynısını yapacak.”

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler