Fenerbahçe Luiz Gustavo: ‘Rodriguez, Fenerbahçe’yi sordu’

Luiz Gustavo: ‘Rodriguez, Fenerbahçe’yi sordu’

27.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Luiz Gustavo, Ricardo Rodriguez ile telefonda görüştüklerini anlatıp, “Beni aradı kulüp hakkında bilgi almak için. Fenerbahçe hakkında sorular sordu. Normal bir konuşmaydı” diye konuştu

Luiz Gustavo: ‘Rodriguez, Fenerbahçe’yi sordu’

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna katılan ve kısa sürede takımın kilit oyuncularından olan Luiz Gustavo, Başakşehir maçı sonrası basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Brezilyalı orta saha, kritik bir galibiyet aldıklarını vurgulayıp, “Maçın önemini biliyorduk. Bizim için 6 puanlık bir maçtı. Tabelada en yukarıda yer almak ve zirve mücadelesine devam etmemiz için Başakşehir galibiyeti çok önemliydi. Bizim takımımız ligde üst üste galibiyet serisi yakalamayan tek takımdı. 4 maç üst üste galip gelerek bunu başardık, elde ettiğimiz bu galibiyet serisi şampiyonluk yarışında çok önemli. Bunun fark yaratacağını düşünüyorum” dedi.
Transferde en çok konuşulan isim olan Ricardo Rodriguez ile telefonda görüştüklerini belirten Gustavo, “Kendisi gerçekten çok iyi bir insan, aynı zamanda çok kaliteli bir futbolcu, sol bekte çok iyi bir futbolcu. Wolfsburg’da beraber oynama şansımız oldu. Eğer transfer olursa hem saha içinde hem de saha dışında Fenerbahçe’ye çok katkı sağlayacaktır.
Rodriguez beni aradı kulüp hakkında bilgi almak için. Fenerbahçe hakkında sorular sordu. Normal bir konuşmaydı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Ozan ile uyumluyuz’
Orta sahada Ozan Tufan’la yakaladıkları uyumdan bahseden Luiz Gustavo, “Ozan Tufan gerçekten çok büyük bir futbolcu. Fenerbahçe için de büyük bir şans. Benim için de Ozan Tufan ile oynamak büyük bir gurur ve gerçekten mutluyum onunla oynadığım için. Ozan Tufan ile aramızda gerekten çok iyi bir uyum var ve bu da sahaya çok iyi yansıyor” yorumunu yaptı.

‘Sabır diliyorum’ 
Luiz Gustavo, Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını kalbinde hissettiklerini aktarıp, “Yaşananlardan dolayı gerçekten çok üzgünüm. Hayatını kaybeden insanlar için çok üzgünüm. Ailelerini kaybeden insanlara sabır diliyorum. Umarım en kısa sürede bu şehirler yeniden ayağa kalkacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Gustavo'nun aşırtma golü