1.Lig Manisa Elazığ'ı 1. dakikada yıktı!

Manisa Elazığ'ı 1. dakikada yıktı!

08.03.2015 - 16:47 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig’in 23. haftasında alt sıraları ilgilendiren maçta Manisaspor, evinde konuk ettiği Elazığspor’u 1. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Manisa Elazığı 1. dakikada yıktı

PTT 1. Lig’in 23. haftasında alt sıraları ilgilendiren maçta Manisaspor, evinde konuk ettiği Elazığspor’u 1. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol ilk dakikada Hakan Barış'tan geldi...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, “Giresunspor maçından beri çok iyi mücadele ediyorduk. Fakat hep bir farklı skorla oyunu kaybedip, iyi oyunumuzun karşılığını alamıyorduk. Bugün içeride çok önemli bir galibiyet aldık. Alt sıralardan kurtulma açısından önemli bir galibiyet aldık. Artık deplasmanda da puanlar alıp bu gidişatımızı sürdürmek istiyorduk. Bugün gol yemeden bitirdik. Çok memnunuz” dedi.

Takıma geldiğinden beri 5 maç oynadıklarını vurgulayan Manisaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Çağdaş Atan ise, “Şu anda 3 puan fazlamız olması gerekiyordu. Son dakikalarda yediğimiz gollerle maçları kaybettik. Bunda takımın genç olmasından kaynaklanan etkenler vardı. Bugün 1-0 kazandık ama daha da farklı olabilirdi. Fikstür avantajımız var. Bu sene en azından bu camiayı ligde tutabilmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını dile getiren Elazığspor Teknik Sorumlusu Önder Engin, “Maçın başında çok erken gol yedik. İkinci yarı baskı kurduk ama gol gelmedi. Diyecek bir şey bulamıyorum. Gelecek haftalarda skoru yakalayıp çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Elazığsporlu genç oyuncu Ümit Karaal de, Manisaspor’un skoru iyi koruduğunu ifade ederek, “Manisaspor, erken bulduğu bir golü iyi korudu ve galip geldiler. Bizim play-off gibi bir hedefimiz vardı. Bu hedefimizden uzaklaştığımızı zannetmiyorum. Lig uzun bir maraton. Önümüzde daha bir çok maç var. Play-off hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bu maç geride kaldı. Bölüm bölüm biz, bazen de Manisaspor iyi oynadı. Zemin de biraz kötüydü. Zemine bağlı taktikler değiştirdik. İki takımın da ayaklarına sağlık. Manisaspor’u galip geldiği için kutluyorum” dedi.