FenerbahçeMarsilya'dan Fenerbahçe'ye! Bonservis için 30 milyon Euro iddiası

Marsilya'dan Fenerbahçe'ye! Bonservis için 30 milyon Euro iddiası

08.08.2026 - 08:06 | Son Güncellenme:

Marsilya'dan Greenwood'u Marsilya'dan transfer eden Fenerbahçe bir transfer için daha hamle yapacak. Mali krizde bulunan Fransız ekibi transfer için 30 milyon Euro talep etti.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, kanat rotasyonunu güçlendirmek için Igor Paixao'yu gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertli yönetim, Mason Greenwood transferinin ardından Marsilya forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusuyla ilgilenmeye başladı.

Marsilyadan Fenerbahçeye Bonservis için 30 milyon Euro iddiası

Igor Paixao'nun Fenerbahçe için yeni bir isim olmadığı belirtildi. Brezilyalı futbolcunun, Jorge Jesus'un teknik direktörlük yaptığı dönemde de takip edildiği ancak transferin gerçekleşmediği aktarıldı.

30 MİLYON EURO TALEP EDİLDİ
Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Igor Paixao için Marsilya Fenerbahçe'den 30 milyon Euro talep etti.

Haberin Devamı

MARSİLYA KRİZ İÇİNDE
Bu kez Marsilya'nın içinde bulunduğu mali durumun Fenerbahçe adına farklı bir tablo oluşturabilecek. Ligue 1 ekibinin, finansal sorunlar nedeniyle 2027 yılına kadar toplam 150 milyon Euro değerinde oyuncu satışı yapması gerekiyor. Bu durum, Marsilya'nın Paixao için gelecek teklifleri değerlendirmesine neden oluyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler