Futbol Martin Skrtel'e yakın takip

Martin Skrtel'e yakın takip

13.05.2019 - 15:41 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Martin Skrtel, Avrupa’da birçok kulübün iştahını kabartıyor. Bedelsiz transfer edilme şansı olan Slovak stoper için başta Parma olmak üzere Olympiakos ve Rangers gibi takımlar takipte duruyor.

Martin Skrtele yakın takip

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Martin Skrtel, birçok kulübün takibi altında bulunuyor. 34 yaşındaki stoper, sarı-lacivertli kulüple görüşme aşamasında olsa da yeni sözleşme için somut adım atılamadı.

Fenerbahçe ile devam etmesi zor gözüken Skrtel için Yunanistan'dan Olympiakos da takibini başlattı. Yunan ekibi 2 milyon euroluk bir maaş bütçesi ayarlayabilecek durumda. Ancak en ciddi aday İtalya'dan Parma takımı olacak. Parma, Slovak yıldız için ekonomik anlamda da çalışmalar yapıyor.

2+1 yıllık bir anlaşma üzerinde çalışılırken, tecrübeli savunmacı en az 38 yaşına kadar oynamak istiyor. Bunun dışında İskoçya'da Steven Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers da Skrtel'i yakından izliyor. İngiltere'de Premier Lig ve Championship'ten de bazı ekiplerin beklemede olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Martin Skrtel’in bonservisini alacak olması nedeniyle bedelsiz transfer olma ihtimali de kulüplerin iştahını kabartıyor.