Fenerbahçe Mecburen dengeli futbol

Mecburen dengeli futbol

15.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ofansif anlamda Fenerbahçe’nin dar bir rotasyona sahip olduğunu ifade eden Vitor Pereira, mecburen sistemini buna göre kuruyor.

Mecburen dengeli futbol

Ofansif anlamda Fenerbahçe’nin dar bir rotasyona sahip olduğunu ifade eden Vitor Pereira, mecburen sistemini buna göre kuruyor. Denge futbolundan vazgeçemeyen Portekizli hoca, hücumdaki eksikliği savunma ile kapatmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adam, sezona 3 forvetle çıkma planlarını rafa kaldırdıktan sonra mecburen tek forvet sistemine dönmüş ve pas oyunu istemişti. Tek topa dayalı oyunda orta sahayı kalabalık tutan tecrübeli çalıştırıcı, yedek kulübesinde alternatif yaratmak istiyor. Bu nedenle her maçta bir forvetini yedek bırakan Pereira, sonuç futboluna odaklandı. Güzel futboldan daha çok skor almak isteyen 47 yaşındaki antrenör, bu nedenle Van Persie ve Fernandao’nun mutsuzluklarıyla da uğraşıyor.

Yedekler işbaşına

Sarı-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başladı. Başakşehir müsabakasında görev alan oyuncuların idmanı yenileme çalışmasıyla tamamladıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve ağrıları bulunan Alper Potuk’un yer almadığı idmanda, Volkan Şen ve Raul Meireles’in ise çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi. Bu arada Teknik Direktör Pereira, yoğun maç trafiği ndeniyle Tuzla karşısına yedek ağırlıklı bir kadro çıkaracak.

Mecburen dengeli futbol

Yazarlar