Skorer 'Medya onbiri olduk'

'Medya onbiri olduk'

17.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sergen, "Hoca herhalde baskı altında kaldığı için beni yedek soyundurdu" dedi

Medya onbiri olduk




MİLLİ Takım futbolcuları, kendilerine ve Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye karşı yapılan eleştirilere isyan ederlerken, en ilginç yorum Sergen'den geldi. Sergen, "Hoca herhalde baskı altında kaldığı için beni yedek soyundurdu. Basın burada büyük problem yarattı. Bu maçta medya onbiri olduk. Her şeye rağmen Belçika karşısında hedefimize ulaşıp, çeyrek finale çıkacağız" dedi.
ARİF, İsveç karşısında futbol açısından iyi olmadıklarını belirtti, "Ama mücadele gücümüz yüksekti. Belçika karşısında sonuna kadar savaşacağız. Bizlere ve hocamıza karşı yapılan bu acımasız eleştirileri hak etmiyoruz. Mağlup olmayı, kazanamamayı kim ister? Bu takım bizim değil, tüm ülkenin takımı. Biz sahada temsilciyiz ve elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
MEDYANIN ve taraftarların daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Fatih, "Bazen diğer takımların seyircilerini kıskanıyorum. Adamlar yeniliyor, yine de alkış alıyor" derken, Rüştü ise, "Eleştirinin de bir sınırı var. Artık iş kişisel olmaya ve hakarete kadar geldi. Hocanın kafası rahat değil. Artık yeter. Bu takımla buraya gelmedik mi?" ifadelerini kullandı.

Mustafa İzzet ve Ogün yok

MİLLİ Takım, İsveç ile berabere kalıp, Avrupa Şampiyonası'nda umudunu son maçına taşırken, üç de fire verdi. Sol ayak bileğindeki bağlarda ezilme saptanan Ümit'in üç hafta oynayamayacağının belli olmasının ardından yine aynı karşılaşmada sakatlanan Mustafa İzzet ve Ogün'ün de Belçika maçında forma giyemeyecekleri belirtildi.

Millilere çarşı izni

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki ilk iznini dün yaptı. Sabah kısa süren bir antrenmana çıkan Ay - Yıldızlı futbolcularımız, öğleden sonrayı ise Eindhoven'da serbest geçirdi. Oyuncuların çoğu boş zamanlarını alış verişle geçirdiler.