Skorer Mehmet Topuz'un transferine Fenerbahçe camiasından tepki

Mehmet Topuz'un transferine Fenerbahçe camiasından tepki

14.06.2009 - 09:56 | Son Güncellenme:

Mehmet Topuz'un gelişi Fenerbahçe camiasında yeni bir tartışma konusu yarattı, taraftarlar tepkili

Mehmet Topuzun transferine Fenerbahçe camiasından tepki

Transferi tam arap saçına dönen Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imza atmasıyla sona eren bilinmezlik ortamı yerini Fenerbahçe camiasında yeni bir tartışma konusuna bıraktı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 15 gündür Beşiktaş ile Fenebahçe arasında soğuk savaşa neden olan Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferi ve cuma gecesi başkan Aziz Yıldırım'ın apar topar özel uçakla Kayseri'ye giderek Topuz'u İstanbul'a getirmesi, Fenerbahçe camiasında büyük rahatsızlık uyandırdı. Gerek basına verdiği demeçler, gerekse Beşiktaş'a verdiği söz nedeniyle Fenerbahçe taraftarlarının istemediği futbolcu haline gelen Mehmet Topuz için Fenerbahçe başkanının özel uçakla Kayseri'ye gitmesi, camianın önde gelen isimlerini ve taraftarları rahatsız etti. Bugune kadar hiçbir transferde bu şekilde tavır takınmayan Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında mekik dokuyan Mehmet Topuz için bizzat devreye girmesi, İstanbul'a geldikten sonra da kendi kullandığı arabasıyla yeni transferini taşıması tekrar seçilen Aziz Yıldırım için ilk ve önemli bir eleştiri noktası oldu.

Haberin Devamı

Bu arada Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi, Mehmet Topuz için 15 Haziran günü yapılacak imza törenine bütün tarftarları davet etti.