Galatasaray Melo: Fenerbahçe'nin bizi geçmesine tahammül edemezdim

Melo: Fenerbahçe'nin bizi geçmesine tahammül edemezdim

21.05.2013 - 13:05 | Son Güncellenme:

Brezilyalı orta saha, Cimbom'un olmazsa olmazı olmadığını ancak sistemin önemli bir parçası olduğunu söyledi.

Melo: Fenerbahçenin bizi geçmesine tahammül edemezdim

Galatasaray'ın iki sezondur Juventus'tan kiraladığı ve transferi bir kez daha yılan hikayesine dönen Felipe Melo, Cimbom'un oyun sisteminin önemli bir oyuncusu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sambacı orta saha, La Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Ben Galatasaray'a gelmeden önce sekizinciydik. Eboue ve Muslera gibi yıldızlar ilk sezon, Sneijder ve Drogba gibi isimler de ikinci sezon geldiler. Ben de üst düzey bir oyuncuyum. Olmazsa olmaz değilim, ancak bu sistemin önemli bir parçasıyım" diye konuştu.

Fatih Terim beni iyi çalıştırıyor...

Fatih Terim'den övgü dolu sözlerle bahseden Brezilyalı, "İmparator her başarıyı tatmış bir adam. Çalıştığım belki de en iyi antrenör. Şu ana kadar Prandelli gibi bir efsane ile, Emery, Dunga, Luxemburgo ve Conte gibi isimlerle çalıştım ve bunu söyleyebiliyorum. Terim, benim sıkı çalışmamı sağlıyor. Onunlayken tembellik yok." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu yaz göreceğiz...

Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük takımları arasında anılmaya başlanmasına rağmen tadında bir şeylerin eksik olduğunu ifade eden tecrübeli orta saha, "Arsenal, Bayern Münih, Real Madrid... Bu gibi isimlerle aramızdaki tek fark istikrar. Öte yandan Galatasaray kazanma mantalitesine sahip bir takım. Her şey bu yaz belli olacak. Takım büyümek mi istiyor yoksa..." diyerek üstü kapalı konuştu.

Fenerbahçe bizi geçmemeliydi...

Elazığspor ile sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada kaleye geçen ve penaltı kurtaran Brezilyalı oyuncu, "Bundan önce en son kaleye geçtiğimde çocuktum, kumsalda arkadaşlarla top oynuyorduk. Muslera 90. dakikada atıldı. Kaleye geçtim. Penaltıyı kurtarmasam Fenerbahçe bizi geçebilirdi. Buna tahammül edemezdim. Tanrının benimle olduğuna inandım ve kurtardım." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e şanssız bir şekilde elendiklerini de söyleyen Melo, Drogba'ya yapılan penaltılardan herhangi biri çalınsaydı durumun farklı olacağını da söyledi.

Güney Amerikalı orta sahanın transferinde henüz netleşmiş bir durum yok. Ancak Brezilya'dan Sao Paulo'nun da başarılı oyuncuyla ilgilendiği ve Melo'ya senelik 4 milyon avroya yakın bir ücret teklif ettiği iddia edildi.

(Goal.com)