Şampiyonlar Ligi Messi de kim?

Messi de kim?

13.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Juventus’un Barcelona’yı 3-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşması, her iki ülkenin basınında da geniş yer buldu.

Messi de kim

Juventus’un Barcelona’yı 3-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşması, her iki ülkenin basınında da geniş yer buldu. İtalyan La Gazzetta dello Sport, Torino ekibinin galibiyeti için “Masalsı Juve’den Barça’ya ders” yorumunu yaptı. Corriere dello Sport da maçta kaydettiği 2 golle yıldızlaşan Dybala için “Yeni Messi” manşetini attı.

Haberin Devamı

Juventus’a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi de, uzaylı denilen Arjantinli oyuncuya yaptığı göndermede “Messi de kim? Marslı Dybala” başlığını kullandı. İspanyol basını, bir önceki turda Paris Saint Germain karşısında ilk maçta alınan dört gollü yenilgiye hatırlatmalarda bulundu.

“Barcelona’dan yeni bir felaket” başlığını atan Marca gazetesi “Juventus, Barcelona’ya yeni bir geri dönüş hikayesi yazmaya zorunlu kıldı. Messi-Suarez-Neymar üçlüsü ise adeta duvara çarptı” ifadelerini kullandı. Katalan Sport gazetesi “Çarmıha gerildiler” gibi ağır bir ifadeyi manşetten verirken, “Barcelona, felaket bir maç daha oynadı. Sadece Nou Camp’ta yeni bir geri dönüş hikayesi ile yarı finale çıkabilir” diye yazdı.