Beşiktaş Michy Batshuayi gözünü gol krallığına çevirdi!

Michy Batshuayi gözünü gol krallığına çevirdi!

25.04.2022 - 09:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş'ta gözler Michy Batshuayi'ye çevrildi.

Michy Batshuayi gözünü gol krallığına çevirdi

Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde 4. sınavını bugün Kasımpaşa önünde verecek. İlk 3 maçta Trabzonspor ve Giresunspor’la rakip sahalarda berabere kalırken kendi evinde Aytemiz Alanyaspor’u farklı mağlup eden Kartal, Kasımpaşa’yı da yenerek Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Müsabakaya büyük önem veren Valerien Ismael, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda uyarılarda bulunurken galibiyet istedi. Fransız teknik patron, Kasımpaşa’nın çok formda ve güçlü bir takım olduğunun altını çizdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Can Bozdoğan'ın Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkartıldığı belirtildi. Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde: "Futbol A Takımımzıın 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sırasında sol ayak bileğine darbe alan Can Bozdoğan'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, ayak bileği iç kısmında kontüzyona bağlı ezilme (crush) yaralanması tespit edilmiştir. Tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilen Can Bozdoğan, klinik şikayetlerinin sürmesi nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarılmıştır."

Haberin Devamı

BATSHUAYI GOL KRALLIĞI YARIŞINDA
Kara Kartal’ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu etkili futbol sonrasında gol krallığı yarışında önemli bir pozisyona gelmişti. Alanya mücadelesinde attığı 2 golle iddiasını artıran tecrübeli futbolcu, Giresunspor karşılaşmasını boş geçse de açığı bu akşam kapatmak istiyor.

Takım çalışmalarında ortaya koyduğu futbolla formunu iyice artıran Batshuayi, sezon sonunda bonservisinin bulunduğu İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’ye Süper Lig ’in gol kralı olarak dönmek istiyor. Şu anda 14 golü bulunan Batshuayi, bu akşam Kasımpaşa’ya atacağı gollerle hem takımına 3 puanı getirmeyi hem de krallıktaki iddiasını artırmayı amaçlıyor.