İtalya Serie A Milan, Pjanic'i kadrosuna katmayı düşünüyor

Milan, Pjanic'i kadrosuna katmayı düşünüyor

19.07.2022 - 12:21 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bu sezon Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic için İtalya'dan flaş bir iddia gündeme geldi.

Milan, Pjanici kadrosuna katmayı düşünüyor

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU - SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Geçen sezonun başında sansasyonel bir imzayla Beşiktaş'a katılan Miralem Pjanic'in kiralık sezonu hayal kırıklığıyla tamamlandı.

Bonservisi Barcelona'da bulunan Pjanic için Katalan devinin planları kısa süre içinde değişti. Pjanic, Barcelona'da gönderilecekler listesinin en başındaydı fakat deneyimli orta saha kısa sürede teknik ekibin tutumunu değiştirdi ancak Katalan devi olası transfer için kapıyı açık bıraktı.

BEŞİKTAŞ'TA NE YAPTI?

Miralem Pjanic, geçen sezon Beşiktaş formasını 26 resmi maçta giydi. Yıldız futbolcu siyah-beyazlı ekipteki döneminde sık sık sakatlık problemleriyle gündeme geldi.

26 maçta golle tanışamayan 32 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ta 4 asiste imza attı. Pjanic'in asistlerinin 2'si ligde, 2'si ise Şampiyonlar Ligi'nde geldi.

Haberin Devamı

SERIE A'YA DÖNÜŞ

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Milan, Beşiktaş'tan Barcelona'ya dönen Bosnalı yıldız için nabız yokladı.

İtalya'dan Calciomercato'ya göre; Roma ve Juventus'ta forma giydiği dönemde İtalyan futboluna iz bırakan Pjanic için, Milan'ın yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı düşündüğü ifade edildi.

Katalan devi Barcelona'nın Miralem Pjanic'in olası transferi için sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu seçeneğini koydurmak istediği vurgulandı.

Bosnalı yıldızın Barça ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yazarlar