Almanya Bundesliga devlerinden Bayer Leverkusen forması giyen Boniface, Milan'a transfer olmak üzereydi ancak yaşanan şok gelişmenin ardından takıma geri döndü.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇEMEDİ
Bild'in haberine göre Boniface, cuma günü zorunlu sağlık kontrolleri için Milano’ya gitmişti. Transfer planına göre oyuncu bir yıl kiralanacak, ardından Milan’ın satın alma opsiyonu olacaktı. Leverkusen bu anlaşmadan toplam 29 milyon Euro kazanabilecekti. Kulüpler arasında her şey hazırdı. Ancak Nijeryalı forvet sağlık kontrolünden geçemedi.
CİDDİ ŞÜPHE
Milan oyuncunun sağlık durumundan ciddi şüphe duyuyor çünkü Boniface kariyerinde iki kez ön çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı. Toplamda dört ayrı muayene yapıldı.
MILAN TEKRAR GÖRÜŞEBİLİR
Milan, ligin açılışında yeni yükselen Cremonese’ye karşı 2-1 mağlup oldu. İtalyan medyasında, Boniface transfer şartlarının Bayer ile yeniden görüşülebileceği yazıldı. Bayer’in sportif direktörü Simon Rolfes “Bunun olacağını sanmıyorum” diye yanıtladı.
Böylece transferi belirsiz kalan Boniface, şimdilik Leverkusen kadrosuna dönecek.
Gelecekte Boniface’in hangi kulüpte forma giyeceği ise belirsiz.
Leverkusen ile 2028’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun, Patrik Schick ve yeni transfer Christian Kofane’nin arkasında üçüncü seçeneğe düşmüş durumda.