DiğerMilli motosikletçiler İngiltere ve Almanya'da yarışacak

Milli motosikletçiler İngiltere ve Almanya'da yarışacak

10.07.2025 - 09:50 | Son Güncellenme:

Superbike ve Supersport dünya şampiyonalarında sezonun yedinci ayağı İngiltere'de koşulacak. Moto2'de ise on birinci ayak yarışları Almanya'da yapılacak.

Milli motosikletçiler İngiltere ve Almanyada yarışacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ve Bahattin Sofuoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) yedinci ayağında Donington Park Pisti'nde gaza basacak.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu koordinesinde hazırlıklarını tamamlayan Toprak, ROKiT BMW Motorrad takımıyla yarın serbest antrenmanlara katılacak. Toprak, 12 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de ilk yarışa çıkacak ve 13 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te superpole'ün ardından saat 16.00'da ikinci ana yarışta podyumun zirvesine çıkma mücadelesi verecek.

Yamaha Motoxracing takımıyla yarışan milli sporcu Bahattin Sofuoğlu da Dünya Superbike Şampiyonası'nda Türkiye adına yarışan bir başka sporcu olacak.

Haberin Devamı
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Can Öncü İngiltere'de, Deniz Öncü Almanya'da piste çıkacak
Dünya Supersport Şampiyonası'nda da sezonun yedinci ayağı İngiltere'de düzenlenecek. Bu şampiyonada milli sporcu Can Öncü, yarın serbest antrenmanlara ve ardından superpole yarışına çıkacak. Can Öncü, 12 Temmuz Cumartesi günü saat 15.35'te ilk yarışta, 13 Temmuz Pazar günü ise saat 17.15'te de ikinci ana yarışta mücadele edecek.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Genç motosikletçi Deniz Öncü de hafta sonu Almanya'da Dünya Moto2 Şampiyonası'nda yarışacak. Deniz Öncü, Sachsenring Pisti'nde Red Bull KTM Ajo takımıyla ödül kürsüsünde yer almaya çalışacak. Deniz, 12 Temmuz Cumartesi günü sıralama yarışlarında en iyi zamanı yapmaya çalışacak. Deniz Öncü'nün mücadele edeceği 25 turluk ana yarış ise 13 Temmuz Pazar günü saat 13.15'te start alacak.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler