UEFA Avrupa Ligi Moe, Trabzonspor'dan çekiniyor

Moe, Trabzonspor'dan çekiniyor

04.08.2021 - 22:42 | Son Güncellenme:

Molde Teknik Direktörü Erling Moe, "İlk maçta ev sahibi takım favori gözüküyor. Rakamlara baktığımız zaman Trabzonspor'un büyük takım olduğunun farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Moe, Trabzonspordan çekiniyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Trabzonspor'a konuk olacak Norveç ekibi Molde'nin teknik direktörü Erling Moe, bordo-mavili takımın favori olduğunu ancak rövanş öncesi sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Moe, karşılaşmanın oynanacağı Medical Park Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçına hazır olduklarını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile kaptan Uğurcan Çakır'ın düzenledikleri basın toplantısında, Molde'nin oynadığı maç sayısının fazla olmasından dolayı avantajlı olduğu söylemleriyle ilgili Erling Moe, "Trabzonspor tarafının fazla maç oynadığımızın farkında olması bizim için güzel bir durum ama ilk maçta ev sahibi takım favori gözüküyor. Rakamlara baktığımız zaman Trabzonspor'un büyük takım olduğunun farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

Medical Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı yaklaşık 17 bin taraftarın izleyeceğini aktaran Norveçli teknik adam, "Taraftarın önünde oynamak bizim için çok daha heyecan verici. Statlara daha fazla seyircinin alınmasını istiyoruz. Daha fazla seyircinin olduğu statlarda oynamak bize mutluluk veriyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Her maça kazanmak için çıktıklarını kaydeden Moe, sözlerini şöyle tamamladı: "Evimizdeki maça en iyi skorla gitmek bizim için en iyi olandır. Kağıt üzerine baktığımız zaman Trabzonspor'un daha büyük bir takım olduğunu görüyoruz. Onlar bu maç için daha favori. Biz de daha önce daha büyük takımlara karşı nasıl oynadığımızı gösterdik. Bunu yarın sahada göstermek için çalışacağız."

Öte yandan Molde, Medical Park Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

Yazarlar