Galatasaray Mustafa Denizli'ye Linnes eleştirisi

Mustafa Denizli'ye Linnes eleştirisi

25.01.2016 - 08:41 | Son Güncellenme:

Ankara'da Linnes'in forma giymemesi, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Mustafa Denizliye Linnes eleştirisi

Cim Bom’un Osmanlıspor’a 3-2 yenildiği maçta yeni transfer Martin Linnes’in forma giymemesi, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Haberin Devamı

Bu konuda birçok yorumcu da, teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Norveçli sağ beki kulübede oturtmasına tepki gösterdi. Taraftarlar ise Denizli’ye sosyal medyadan eleştirilerde bulundu. Alınan bilgiye göre Linnes’in, kupada Kastamonu 1966 ve ligde de Konyaspor mücadelelerinde ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Savunmada sıkıntı büyük

Galatasaray, Osmanlıspor maçında 3 puanın yanı sıra savunmada da ağır kayıplar verdi. Ankara’daki mücadelede ayak bileğine darbe alan Burak Yılmaz’ın yanı sıra dünkü idmana, Osmanlı mücadelesinde zeminden kaynaklı olarak bel ve kalça bölgesinde sıkıntı yaşayan Jason Denayer ile bel ve kasık bölgesinde zorlanma tespit edilen Semih Kaya katılmadı.

Ligde oynanacak olan Torku Konyaspor mücadelesi öncesi savunmada Denayer ve Semih’in yanı sıra Hakan Balta’nın da cezalı olması, bu bölgesede Mustafa Denizli’yi zora soktu. Konya maçında büyük ihtimalle Ryan Donk ve Chedjou’nun stoperde oynaması bekleniyor. Bu ikilinin yedeği ise Koray Günter olacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)