Beşiktaş Müthiş iddia! Beşiktaş'tan Lescott'a çılgın teklif!

Müthiş iddia! Beşiktaş'tan Lescott'a çılgın teklif!

03.03.2014 - 14:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın İngiliz oyuncuya ön anlaşma önerdiği ileri sürüldü. Siyah-beyazlı yönetimin 31 yaşındaki savunmacıya haftalık 100 bin sterlinden 3 senelik sözleşme önerdiği iddia edildi. Bu rakam yılda 4.8 milyon sterlin (yaklaşık 17.7 milyon lira) ediyor. Türkiye'de en fazla kazanan Drogba'nın sabit ücreti 4 milyon euro (yaklaşık 12 milyon lira). Fildişi Sahilli yıldızın 15 bin euro da maç başı geliri var.

Müthiş iddia Beşiktaştan Lescotta çılgın teklif

Beşiktaş'ın Manchester City'de oynayan İngiliz savunmacı Joleon Lescott'u sezon sonunda renklerine bağlamak için ön anlaşma sunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiltere basınında yer alan haberlerde, sezon sonu kulübüyle sözleşmesi sona erecek milli oyuncu için en ciddi teklifin Beşiktaş'tan geldiği vurgulandı.

Sezon sonunu beklemek istemeyen Beşiktaş yönetiminin 31 yaşındaki defans oyuncusu ile ön anlaşma yapmak istediği ve haftalığı 100 bin sterlinden 3 senelik sözleşme önerdiği, İngiliz oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı öne sürüldü. Manchester City, kadroda ihtiyacı olduğu gerekçesiyle Lescott'u ara transfer döneminde isteyen Beşiktaş ve West Ham United'ın tekliflerini reddetmişti.