Futbol Mutlu Topçu: "Provokasyonlara gelmeyelim"

Mutlu Topçu: "Provokasyonlara gelmeyelim"

10.09.2015 - 12:10 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yaşanan terör olaylarının ardından sokaklarda verilen tepkilere dikkati çekerek, "Bizler millet olarak sağduyuya açız. Provokasyonlara gelmememiz lazım" dedi.

Mutlu Topçu: Provokasyonlara gelmeyelim

Spor Toto Süper Lig'de 12 Eylül Cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-siyahlı takımda, teknik direktör Mutlu Topçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasının tüm takımlara olduğu gibi kendilerine de çok yaradığını ifade etti. Kondisyon anlamında biraz daha üst seviyelerde olmak adına iyi çalışmalar yaptıklarına işaret eden Topçu, cumartesi günü karşılaşacakları Akhisar Belediyespor'un son 3 maçından 2 beraberlik, 1 galibiyetle ayrıldığına dikkati çekti. İçerideki mağlubiyetin ardından 3 puanla dönmek istediklerini dile getiren Topçu, "Elyasa'nın gelmesi bizim adımıza sevindirici. Dolayısıyla iyi bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Milli takıma giden oyuncuların sakatlanmadan gelmelerine sevindiklerini belirten Mutlu Topçu, milli takıma daha çok oyuncu göndermeyi hedeflediklerini kaydetti.

"BİZLER MİLLET OLARAK SAĞDUYUYA AÇIZ"

Bursaspor maçında elde ettikleri başarıyı bundan sonra da yakalamayı planladıklarını belirten Topçu, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da işaret ederek şu ifadeleri kullandı:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Terör olayları elbette hiçbir şekilde kabul edilemez, kınıyoruz, lanetliyoruz. Fakat gelinen noktada da hepimizin sağduyulu olması lazım. Devlet büyüklerimiz, siyasilerimiz bu konuda çalışmalarını yapıyorlar. Türk milleti hiçbir zaman bölünmez, bunu da buradan herkes bilsin. İnsanlarımız olayları doğal olarak kınıyor ancak sokaklar bu anlamda ne denli doğru olur. Gelinen noktada elbette kabul edilemez bir durum var ancak 'sağduyu' derken de bunu kastediyorum, aşırıya gitmemek gerekir. Bizler millet olarak sağduyuya açız. Provokasyonlara gelmememiz lazım."