Trabzonspor N’Doye’de mutlu son

N’Doye’de mutlu son

09.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da forvet konusu için çözüm sağlandı. Bordo-mavililerin bir süredir takip ettikleri Dame N’Doye ile anlaşma sağladığı ve transferin yarın resmiyet kazanacağı aktarıldı

N’Doye’de mutlu son

Transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor’da forvet konusu için çözüm sağlandı. Bordo-mavililerin bir süredir takip ettikleri Dame N’Doye konusunda mutlu sona ulaştığı öğrenildi. Senegalli golcü ile ufak pürüzleri de çözüme kavuşturan kulüp yönetiminin yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
Oscar Cardozo’ya iyi bir alternatif arayan ve bu doğrultuda teknik direktör Şota Alveradze’nin raporuna göre hareket eden Trabzonspor, Premier Lig’de forma giyen N’Doye ile önce Türkiye’ye gelmesi konusunda ikna çabalarını sonlandırdı, ardından ekonomik şartlarda anlaştı.
İlk etapta alacağı ücret konusunda sorun çıkaran yıldız golcü, en sonunda ikna oldu. İngiliz basınına da yansıyan haberlere göre yıllık 3.5 milyon euroya Dame N’Doye’un sözleşme yapmaya yanaştığı aktarıldı. Takımın Avrupa Ligi’nde elenmesine olumsuz bakan tecrübeli futbolcuyla, buna rağmen orta yol bulundu.

Nihayet oldu
Daha önce de Trabzonspor’da transfer listesine giren Dame N’Doye 3. kez gündeme geldi. 2011-12 sezonunun devre arasında Şenol Güneş tarafından özellikle istenen N’Doye, yüksek bonservisi nedeniyle alınamamıştı. Daha sonra 2012-13 sezonu başında dönemin başkanı Sadri Şener ile anlaşma zemini yakalayan Senegalli forvet, son anda Lokomotiv Moskova’ya imza atmıştı.
Geçen sezon Hull City’de yer alan 30 yaşındaki yıldız, 15 maçın 11’inde ilk 11’de sahaya çıktı, rakip filelere 3 gol bıraktı. 30 yaşındaki forvet, geçtiğimiz aylarda Beşiktaş’ın da gündemine girmişti.