Trabzonspor N'Doye sürprizi

N'Doye sürprizi

02.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, geçen sezon İngiltere’nin Sunderland takımına kiraladığı, bu sezon ise satış listesine koyduğu Dame N’Doye’ye kucak açtı. Teknik direktör Yanal, futbolcunun Macaristan kampına katılmasını istedi

NDoye sürprizi

Trabzonspor’da bir sürpriz yaşandı. Bordo-mavililer, satış listesine koyduğu Dame N’Doye’nin takıma katılmasını uygun buldu. Geçen sezon bordo-mavili takımda oynadığı 12 lig maçında gol kaydedemeyen, kiralık gittiği Sunderland’da ise 11 lig maçında 1 kez rakip fileleri havalandıran N’Doye’un tekrar antrenmanlara çıkacağı bildirildi. Yeni sezonda zengin bir hücum hattına sahip olmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal’ın, Güney Koreli golcü Hyun-Jun Suk ile yapılan anlaşmanın ardından rahat bir nefes aldığı ancak hücum hattına yine de alternatif istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İdmana çıkacak

UEFA’dan getirilen kısıtlamalar nedeniyle transferde hareket alanı sınırlı olan bordo-mavililerde teknik direktör Yanal’ın, Trabzon’da takımdan ayrı olarak çalışan N’Doye’nin kampa katılmasına onay verdiği belirtildi. Kadro dışı oyuncuları çalıştıran teknik heyetin de Trabzon’daki antrenmanların tamamına katılan 31 yaşındaki golcü oyuncu hakkında olumlu rapor sunduğu kaydedildi.

Macaristan kampına katılması beklenen N’Doye’nin, Ersun Yanal ile yapacağı son görüşmenin ardından takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı ifade edildi.