Dünya Kupası Ne Ronaldo ne Messi, herkes Rodriguez'i konuşuyor

Ne Ronaldo ne Messi, herkes Rodriguez'i konuşuyor

29.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kolombiya’nın Uruguay karşısında attığı ilk golü kaydeden James Rodriguez, önemli bir başarıya imza attı. 22 yaşındaki oyuncu 5 gol, 2 asistlik performansıyla Dünya Kupası'na damga vurdu...

Ne Ronaldo ne Messi, herkes Rodriguezi konuşuyor

Yeni bir yıldız doğuyor... 2014 Dünya Kupası'nda James Rodriguez fırtınası esiyor...

Haberin Devamı

Kolombiyalı futbolcu, 4 maçta da rakip fileleri havalandırma başarısı gösterirken, 2002 Dünya Kupası’nda Brezilya formasıyla aynı başarıyı tekrarlayan Rivaldo ile Ronaldo’nun arkasından 3. isim oldu.

Fransa Ligi ekibi Monaco'da top koşturan Rodriguez, takımının 2. golünü de atarak, gol sayısını 5 çıkarıp krallık zirvesine çıktı. 22 yaşındaki oyuncunun ayrıca 2 asisti bulunuyor.

Brezilya maçını iple çekiyor

Kolombiya'nın turnuvayı domine eden yıldızı James Rodriguez, Brezilya maçını iple çektiğini ve bir hayali yaşadığını söyledi.

Son olarak Uruguay'ı attığı iki golle darmaduman eden Kolombiyalı orta saha oyuncusu James Rodriguez, hayallerini gerçekleştirdiğini ifade etti.

Muhteşem bir vole golüyle karşılaşmanın açılış golünü atan Rodriguez, ardından da Muslera'nın koruduğu kaleye ikinci yarının başlarında bir gol daha atarak fişi çekmiş ve ülkesini çeyrek finale taşımıştı.

Haberin Devamı

22 yaşındaki genç yıldız, maçın ardından yaptığı açıklamada, çeyrek finalde karşı karşıya gelecekleri Brezilya ile ilgili konuşurken "Brezilya zorlu bir takım, büyük bir geçmişleri ve çok iyi oyuncuları var. Her zaman yaptığımız gibi kazanmak için sahada olmalıyız. Ben de iyi bir form yakaladım, gol atıp attırıyorum ve bu da beni mutlu ediyor." dedi.

Bir rüyayı yaşadığını söyleyen James, "Henüz bir çocukken bu anların hayaliyle yaşıyordum. Hep bir Dünya Kupası'nda forma giymek istemiştim. Harika bir rüyaydı ve şimdi buradayım, umarım sonuna kadar gidebiliriz. Daha da fazlasını başarmak istiyoruz çünkü hepimiz kazanmak istiyoruz. " diye konuştu.

Kolombiya ve Brezilya, Fortaleza'da buluşacak yarı final bileti için karşı karşıya gelecek.

(goal.com)